A Bika legjellemzőbb ismertetőjegyei

A Bika legjellemzőbb ismertetőjegyei

április 21-május 20.

Ha Bikával akad dolgunk, bármit is szeretnénk tőle, semmi esetre se kapkodjunk. Először helyezzük őt kényelembe, lakassuk jól – üres hassal többségük használhatatlan. A Bika szereti élvezni az életet, nem bonyolítja túl a dolgokat, be tudja osztani az idejét és az erejét, pontosan tudja, mikor és mennyit kell dolgoznia, hogy a pihenésre is maradjon idő. Jusson is, maradjon is elv mellett a pénz, a biztonság a legfontosabb a Bikának.

Ha egy Bika valamit nem akar, akkor azt nem is fogja később sem akarni. Ezt vegyük tudomásul. Nyomásra ugyanis ellennyomással reagál. Amúgy szentül meg van győződve arról, hogy mindenki olyan, mint ő – állhatatos és makacs. Nehezen ismeri be a tévedéseit, nehezen és lassan alkalmazkodik az új környezethez. Néha tapintatlan.

A bosszantásokat sokáig passzívan tűri, de egy idő után kifogy a béketűrésből és haragja pusztító erővel tör ki, úthengerként mindenen átmegy, ami az útját állja. Ugyanakkor minden kétséget kizáróan a Bikákat a legjobb munkaerők közt tartják számon.

A Bika alapvetően megfontoltan cselekszik, nyugalmat áraszt, a kényelmes ember látszatát kelti. Egyszerre egy dologgal foglalkozik, de azzal alaposan. Észjárása egyszerű, logikus és eredményes. Következetes és pontos. Nagyon tud összpontosítani. Teljes lénye benne van abban, amit csinál. Sok Bika a bátorságának és kitartásának köszönhetően már fiatalon képes megszerezni számára minden szükséges dolgot – pénzt, kapcsolatokat –, amikre hosszú távon építhet.

Mindegy, hogy férfi vagy nő – nagyon nagyra becsüli az érzékiséget, előkelő helyen tartja számon a jó szexet. Ínyenc – szakértője a témának. Azt is mondják, hogy ezen a területen igen tehetséges, nem ismer tabukat, számára minden vágy természetes. Hűséges típus, szeret vágyra lobbanni – másnál csak akkor keres vigaszt, ha valóban boldogtalan.

A Bika jegy kiváló forma- és szépérzékkel rendelkezik, sokuk kézügyességgel, zenei érzékkel bír. Tehetségük van a lakberendezésben vagy minden olyan területen, ahol a komfort, a jólét megteremtése cél lehet.