Harap + Lifehack buli

Harap + Lifehack buli

1000 Ft

A Harap zenekar ezúttal csúnyán odapörköl, a Lifehack pedig ezt nem hagyja szó nélkül.

Harap: az újjászületett zenekar egyedi show elemekkel, egyedi látvánnyal turbózza fel a dalait, amelyek amúgy is jó dalok. Bocs, de ezúttal mellőzzük a fölösleges szájtépést: eljössz és az neked jó lesz, ennyike.

Facebook esemény és egyéb infó: https://www.facebook.com/events/144281909574182/ 

 


Kövess minket: www.facebook.com/haraponline

 

Vagy kukkants bele a vlogba!
https://youtu.be/07BAMl2m03w

Ezt a dalt is hallhatod: https://youtu.be/cc5EgPDutuQ

 LIFEHACK

A négy tagból álló, női frontemberrel rendelkező zenekar 2016-ban alakult Budapesten. Elektronikus elemekkel tarkított amerikai pop-rock dalaik energikusak, amelyek nyomot hagynak és erőt adnak közönségüknek. Anna (ének) és Ádám (dob) már 2012. óta együtt zenélnek, és Magyarország minden nagyobb városában koncerteztek már, több fesztiválon (Rockmaraton, FEZEN, Tősrock Fesztivál, Győri Ifjúsági Fesztivál) és budapesti nagyobb klubban (Dürer Kert, Kuplung) is felléptek. Négy év után azt érezték, kiforrott bennük az a közös zenei stílus, amit hitelesen tudnának képviselni, mint zenekar. Kristóf (basszusgitár) és Dávid (gitár) 2017. tavaszán csatlakozott a bandához.
Első, magyar nyelvű albumuk „Lifehack” címmel 2016-ban jelent meg, a zenekar saját kiadásában. A hét dalból álló lemez egy a mélyponttól a fényig tartó lelki utazáson vezeti keresztül a hallgatót, így a dalszövegek és zenei hangulatok mindenki szívéhez közel állnak.
A dalokhoz két videoklip és két Live Session felvétel készült. Az „Idegen”, „Újra” és „Viszlát” című szerzeményeket folyamatosan játsszák a magyar rádiók, a rajongók visszajelzései alapján pedig a „Viszlát” a kedvenc. Lemezük szinte az összes online zenei felületen (Spotify, iTunes, CD Baby, Deezer, Amazon) meghallgatható, letölthető.

Helyszín