Ajándékot kapnak a VéNégy Fesztivál nézői

Ajándékot kapnak a VéNégy Fesztivál nézői

Zene is van, színház is van, DJ-k szettjeire táncolhatunk, vízparton ejtőzhetünk - ráadásul a szervezők ajándékkal is kedveskednek, a július 5. és 9. között megrendezésre kerülő váci VéNégy Fesztivál nézőinek.

"Felvisszük Vácra a Római-partot, és a legjobb zenekarokat" - ez a jelmondata a kellemes, vízparti, mindemellett a hazai zenei paletta legjavát és izgalmas színházi programokat kínáló különleges fesztiválnak.
 
A külföldi színházi fellépők és a DJ-k mellett olyan közkedvelt hazai produkciókat láthatunk ebben a négy napban, mint a TÁP Színház vagy a Nylon Group, a két zenei színpad kínálata pedig kifejezetten színes és pazar; a legnagyobb fesztiválok felhozatalával vetekszik, azok dömpingje nélkül. Olyan népszerű hazai együttesek jönnek a VéNégy fesztiválra, mint a Punnany Massif, az Európa Kiadó, a Belga, a Blahalouisiana, az Irie Maffia, a RedRed, a Ricsárdgír, a Supernem, a Jónás Vera Experiment, a 30Y és a Hiperkarma.
 
És akkor beszéljünk az ajándékról! 
 
A VéNégy Fesztivál színházi előadásaira jegyet váltókat idén is megjutalmazzák a szervezők! Az előadás megtekintését követően vagy az előadást követő bármely általuk választott napra a szervezők ingyenes belépést biztosítanak a nézők számára Duna-parti programokra. A színházi előadásra vásárolt jegy csak 2500 Ft, és az előadás élménye után ajándékba jár a fesztivál napi belépője, ami elővételben 3900 Ft! A július 5-i nyitó előadásra már minden jegy elkelt, de a többi napra szeretettel várják a nézőket.
 
A VéNégy azoknak szól, akiknek a nagyobb fesztiválok talán már túl nagyok 
 
És persze azoknak, akik imádják a Dunakanyart, köztük azoknak a budapestieknek, akik szívesen mozdulnak ki a fővárosból és annak agglomerációjából, de örülnek, ha négy nap zenés-bulizós, kultúrával teli vakációért nem kell messzire utazni.
 
A rendezvényen négy helyszínen - Északi és Déli Színpad, Színházterem, Nyárfák alatt - jól kitalált és beosztott idősávokban zajlanak a programok, pörgés van, rohanás nincs, a két zenei színpadon például egymást váltva zajlanak a koncertek.
 
Laza, fröccsözős, ottalvós, bulizós, vízpartos, naplementés, új helyszínt felfedezős - ez a VéNégy fesztivál Vácon!
 
„Sosem jártam Vácott, a Dunakanyar ezen oldalát csak hírből ismerem, de nagyon kíváncsi vagyok rá, eddig csupa jót hallottam róla! Nekem személy szerint a remek zenei felhozatal mellett az tetszik igazán, hogy ez egy színművészeti fesztivál lesz. Mostanában alig jut időm színházba járni, és gondolom, ezzel nem vagyok egyedül, így ez egy remek alkalom!” - Schoblocher Barbara, a Blahalouisiana zenekar énekesnője. További remek fellépők és színes kultúrprogramok mellett a Blahalouisiana zenekar is fellép a fesztiválon, július 8-án, szombaton. 
 
Jegyeket vásárolni a Váci Dunakanyar Színház Jegypénztárában, országszerte a Ticketportal Irodáiban, illetve a váci Tourinformban lehet.
 
Váci Dunakanyar Színház
Jegypénztár: 2600 Vác, Dr. Csányi László krt. 58.
Nyitva tartás: hétköznapokon 15 – 20 óráig, szombaton 10 – 13 óráig
Telefon (nyitva tartási időben): 0630/975-5448
Információ: info@v4fest.eu
 
Tourinform
Vác: 2600 Vác, Március 15. tér 17.
Nyitva tartás: hétfőtől vasárnapig 9 – 17 óráig
Telefon: 0627/316-160
 
Online jegyvásárlás:  http://bit.ly/2q4PXMS
Jegyek vásárolhatóak Sodexo Kultúra és Bónusz utalvánnyal, OTP, MKB és K&H Szép kártyával, illetve Edenred Ticket Culture&Sport utalvánnyal! Bankkártyás fizetési lehetőség! MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, VISA, VISA Electron, Visa V Pay, JCB
 
Eseményoldal: http://bit.ly/2r0p9xb