Elindult a VéNégy Fesztivál

Elindult a VéNégy Fesztivál

Megnyitott, és mától öt napig várja a közönséget Vácon a hazai fesztiválpaletta új színfoltja, az egyszerre zenés és színházas, laza, fröccsözős, ottalvós, bulizós, vízpartos, naplementés, új helyszínt felfedezős VéNégy Fesztivál.

Emberléptékű is, de a programkínálata igazán pompás, közel van Budapesthez, de elég távol ahhoz, hogy azt érezzük, kimozdultunk. Zene is van, színház is van, DJ-k szettjeire táncolhatunk, vízparton ejtőzhetünk - ráadásul a szervezők ajándékkal is kedveskednek, a július 5. és 9. között megrendezésre kerülő váci VéNégy Fesztivál nézőinek. Elmeséljük, mi a csábító ajánlat.
 
"Felvisszük Vácra a Római-partot, és a legjobb zenekarokat" - ez a jelmondata a kellemes, vízparti, mindemellett a hazai zenei paletta legjavát és izgalmas színházi programokat kínáló különleges fesztiválnak.
 
A külföldi színházi fellépők és a DJ-k mellett olyan közkedvelt hazai produkciókat láthatunk ebben a négy napban, mint a TÁP Színház vagy a Nylon Group, a két zenei színpad kínálata pedig kifejezetten színes és pazar; a legnagyobb fesztiválok felhozatalával vetekszik, azok dömpingje nélkül. Olyan népszerű hazai együttesek jönnek a VéNégy Fesztiválra, mint a Punnany Massif, az Európa Kiadó, a Belga, a Blahalouisiana, az Irie Maffia, a RedRed, a Ricsárdgír, a Supernem, a Jónás Vera Experiment, a 30Y és a Hiperkarma.
 
És akkor itt egy csomó közérdekű és hasznos információ:
 
SZÁLLÁS
 
Kemping: A fesztivál területén egy kellemes, árnyékos és nyugodt övezetben alakítottuk ki a kempinget vendégeink részére.
Kempingjegy: 4000 Ft, melyhez ingyenes strandbelépő jár és teljes egészében lefogyasztható.
A kempinget július 6-án 12 órától lehet elfoglalni, elhagyni pedig legkésőbb július 10-én 12 óráig szükséges.
 
UTAZÁS
 
Fesztivál busz
 
Minden nap hajnali fél 2-kor fesztivál busz indul a bejárattól a Nyugati pályaudvarra, gödi és dunakeszi megállóhelyekkel.
Jegy ára: 1000 Ft, melyet a Duna-parton, a bejáratnál lévő kegypénztárban lehet megvásárolni
 
Közúti közlekedés
 
Gyere Oszkárral: http://bit.ly/2sp9Oqt
Gyere az idén 10 éves Oszkár telekocsival, így nemcsak olcsóbban és kényelmesebben jutsz el a VéNégy fesztiválra, de a környezetet is óvod.
 
Budapestről a 2-es vagy a 2/A (M2) úton közelíthető meg Vác. Ha a 2-es útról érkezik a városba, akkor a körforgalmon túl a MOL kútnál kell balra kanyarodni és a Budapesti főúton továbbhaladva, a Konstantin térnél balra, majd a Duna parton szintén balra kanyarodva már a fesztivál utcájában vagyunk, ahol egyenesen haladva tovább a vár alatti kijelölt parkoló részen kényelmesen parkolhatunk közel a fesztiválhoz..
 
A 2/A (M2) útról a sződi lehajtónál Sződligeten keresztül lehet ráhajtani a 2-es útra, vagy a Vácrátót, Gödöllő, Vác – Dél lehajtónál a Gödöllői úton is becsatlakozhatunk a 2-es útra, ahonnan a fent leírtak szint jutunk el a fesztivál helyszínére. Vácra érve az OMV kúttól táblákkal is segítjük a tájékozódást.
 
Vasúti közlekedés
 
Budapest Nyugati pályaudvaron a Szob felé közlekedő zónázó vonatra kell felszállni. Vácott a vonatról leszállva a Széchenyi utcában kell elsétálni a Március 15. térig (Főtér) ahonnan a Duna felé haladva, majd a parton Budapest irányába sétálva, könnyen elérhetjük a fesztivál területét. Vonat menetidő, zónázó vonatok esetében 25 perc.
 
Busz közlekedés
 
Budapesttől menetrendszerinti autóbusszal Újpest-Városkaputól indulnak buszok Vácra. A váci autóbusz pályaudvartól 5 perc séta a Főtér, ahonnan a Duna felé haladva, majd a parton Budapest irányába sétálva, könnyen elérhetjük a fesztivál területét.  Menetrend itt
 
Kerékpár
 
Dunakeszitől a Dunával párhuzamosan futó kerékpárúton közelíthető meg a város dél felől, a ligetet elhagyva a József Attila sétányra jutunk, ahol a Várral szemben a Duna felé meglátjuk a fesztivál területét. Északról pedig Szobtól Zebegény-Nagymaros-Verőcén keresztül juthatunk el Vácra. A kerékpárúton haladva a kompkikötő után pár perc tekerésre egy játszótér mellett halad az út, ahol jobbra kanyarodva a Duna felé találjuk a fesztivált.
 
Taxi
 
Ha Vácra érkezve bizonytalanok vagyunk, merre is kell menni.
 
315 Taxi
Állomás: Buszpályaudvar
Tel.: +36/27/315-315
 
Tele Taxi
Állomás: Széchenyi u.
Tel.: +36/27/301-555
 
Duna Taxi
Állomás: Kórháznál
Tel.: +36/27/313-666
 
Részletes program, információ, házirend