Művészetek Völgye – elveszni Kapolcsban

Művészetek Völgye – elveszni Kapolcsban

Vitáris Iván és Harcsa Vera ajánlásával!

„Festői környezet, jó borok, jó programok – Kapolcs forgatagában elveszni mindig a nyár egyik fénypontja” – mondja Vitáris Iván, az Ivan & The Parazol frontembere, amikor a Művészetek Völgyéről kérdezzük. Egy hét, amikor garantáltan egy percig sem unatkozol; egy település, ahol minden sarkon érdekes programokba futsz; egy fesztivál, ami kitör a korlátai közül és magáévá teszi az egész falut. 
 
"Amikor a fesztiválon először játszottunk, a Blues Spot Cafe színpadán léptünk fel, ami egy óvoda udvara. Ömlött az eső, de ennek ellenére óriási hangulat volt a kis területre bezsúfolódott közönségnek köszönhetően, erre azóta is szívesen emlékszünk vissza. Ha az idei line-upból ki kéne emelnem egyet, a Nouvelle Vague koncertjét ajánlanám!" (Vitáris Iván)
 
"Ha nyár, akkor Művészetek Völgye! Ezen a fesztiválon olyan laza a hangulat, mint egy kerti fröccsözésen, hiszen a programok többségéhez egy-egy igazi udvarba sétálunk be. Van persze nagyszínpad is az esti tomboláshoz, de a legfőbb kapolcsi érték a közvetlenség. Délelőtt együtt jógázunk, napközben interaktív workshopokkal, mezei sétákkal ütjük el az időt, aztán jöhetnek a koncertek, a jamek és a spontán utcazene hajnalig. Ha a jazzudvarba vetődtök, hallgassátok meg Barabás Lőrinc új kvartettjét, Jónás Verát vagy az izraeli zongoravirtuóz Shai Maestrót!" (Harcsa Vera)