HŐSÖK TERE

HŐSÖK TERE

Az idei tél is tömény szuperhős termést ígér!

Ennyi év után sem apad a szuperhősök iránti igény és érdeklődés, amit jól reprezentál a mozikban landoló hősfilmek mennyisége és, hogy a különböző hősvilágokat sűrű indaként behálózó franchise-rendszerek egyre szorosabban kapcsolódnak egymáshoz. Az idei tél is tömény termést ígér, reméljük, szuper lesz!
 
 
December elején a Mikulás hozza majd a nem teljesen modern szuperhős tematikájú, ám mindenki által jól ismert sztori feltuningolt változatát a jó öreg Robin Hood szerepében. Taron Egerton és Jamie Foxx egy igazán szórakoztatónak és persze akciódúsnak ígérkező filmben fognak nyilazni, rabolni, jótékonykodni, mások eszén túljárni, romantikázni, na meg ütni-vágni.
 
 
A kisebbek örömére az egyik legnépszerűbb hős, Pókember fog megelevenedni a december 13-án vászonra kerülő animációs kalandban, ahol az eredeti Pókembernél több különleges képességgel is rendelkezik a főhős. Irány a Pókverzum!
 
 
Szintén december 13-án jön a mozikba a DC-univerzum várva várt vízalatti fenegyereke, az Igazság Ligájának új tagja, Aquaman, akit a Trónok harcából jól ismert kigyúrt félisten, Jason Momoa fog alakítani.
 
 
Unod már a Transformers giccses világmegváltó hangulatát, de mégis vonzódsz az autórobotokhoz? Akkor most figyelj: itt az Űrdongó! A 80-as éveket megidéző, igazi retrográd mozifilm jön december 20-án, amikor is életre kel a Volkswagen Bogár.
 
 
M. Night Shyamalan 2000-ben már beírta magát a filmtörténelembe A sebezhetetlennel, aztán tavaly elhozta a Széttörve brutális személyiségzavaros történetét, most pedig összecsatolja e két opuszt az Üveg című vadonatúj thrillerében, ahol a Samuel L. Jackson által megformált Mr. Üveg kalandjait kísérhetjük Bruce Willis és James McAvoy asszisztálásával. Január 24-től a mozikban!
 
 
Június 6-án pedig a már ki tudja hányadik fejezetnél tartó X-Men széria legújabb részét láthatjuk a mozikban. A Sötét Főnixben az X-ek eddigi legfenyegetőbb ellenfelükkel néznek szembe. Itt lesz mindenki: Xavier professzor, Cyclops, Mystique, Magneto és a galibákat okozó gyönyörű Phoenix is.