Lamm Dávid: Invisible

Lamm Dávid: Invisible

Mindent a fülnek! A Delalamm, azaz a gitáros Lamm Dávid groove-os alapokra épülő, jazz-, hiphop- és világzenei elemekkel kiteljesedő zenéjét megszólaltató produkció új fejezethez érkezett.

The Carbonfools - Carbonsun lemezbemutató

The Carbonfools - Carbonsun lemezbemutató

Megjelent a The Carbonfools hetedik nagylemeze, amely a Carbonsun címet kapta. Az előző lemezükhöz hasonlóan, most is készült egy magyar nyelvű dal is: „Mindent eltakar”

Glass of Jazz vol.9. - Jazzy Selection

Glass of Jazz vol.9. - Jazzy Selection

A rendezvény, ahol a kiváló borok rajongói találkozhatnak a jazz zene szerelmeseivel és közösen átélhetik, hogy ez a kettő miért is alkot tökéletes párost.

 Jógamama

Jógamama

Szülő és gyermeke kontakt-jóga workshop / 01.26., Hevzso Studio

Balázs Elemér Group

Balázs Elemér Group

Balázs Elemér formációja kiemelkedően egyéni hangzásvilágot alakított ki; ennek legfőbb jellemzői a dallamközpontúság és a különleges ritmika, melyeket a férfi és női hang érdekes kontrasztja tesz még színesebbé.

SABATON

SABATON

Új lemezzel és giga turné keretében térnek vissza hozzánk a svéd csatametalosok

Bettika Quintet

Bettika Quintet

Bettika jelenleg a Zeneakadémia Jazztanszakának hallgatója, zeneszerző és előadó a Margó Irodalmi Fesztiválon bemutatott "Toldi" és a Zsidó Kulturális Fesztiválon debütált "Rejtő" műsorokban, emellett jógazenével és kreatív zene oktatással is foglalkozik.

Rebellion(s)

Rebellion(s)

A Rebellion(s) két kiemelkedő fúvós – a francia Sylvain Rifflet, és az amerikai Jon Irabagon – vadonatúj projektje.

Balázs Elemér Group

Balázs Elemér Group

A BEG zenéjét hallgatva bárki úgy érezheti, hogy dalaik által körbeutazza a világot Erdélytől Brazíliáig. Elmélyült és igényes zenéjük garancia az igazi repülésre.

Nomad

Nomad

Petőfi Zenei Díj és Fonogram Díj jelölés, a Dal 2019 legjobb 18-as mezőnyébe kerülés, a NAGY-SZÍN-PAD nyolcas döntőjébe kerülés: a Nomad sikersorozata a hajón folytatódik.

Jazz+Próza: Bird-Charlie Parker élete

Jazz+Próza: Bird-Charlie Parker élete

Varga Tamás önálló estje a Jazz+próza, melyben partnerei kiváló muzsikusok, a közönség legnagyobb örömére évek óta látható és hallható a legkülönbözõbb színpadokon.

Hajdu Klára Quartet

Hajdu Klára Quartet

Hajdu Klárát 2018-ban az év énekesnőjének választották. Saját quartetjét 12 éve alapította.

Violectrik

Violectrik

Ez a különleges felállású duo olyan zenei határokat feszeget amik a hegedű elemi kifejező ereje és a live elektronika gazdag színvilága és virtuális univerzuma között hózódnak.

No Sugar

No Sugar

A No Sugar zenéje valahol a pop és a rock találkozásának széles mezsgyéjén helyezkedik el néhol líraibb dallamokkal átitatva, néhol pedig térdig gázolva a kemény rockba.

Vinnie Moore - Soul Shifter Tour

Vinnie Moore - Soul Shifter Tour

A 2015-ös, nagy sikerű Aerial Visions után most új lemezzel jelentkezik Vinnie Moore: a UFO és Alice Cooper gitárosaként ismert zenész október 9-én adja ki a Soul Shifter című albumot, Mind’s Eye Music nevű saját kiadójánál.jegyvásárlás

Balog József és Érdi Tamás zongoraestje

Balog József és Érdi Tamás zongoraestje

A 18-19. században a négykezes zongorajáték számított a házi muzsikálás legelterjedtebb formájának. Ahol akadt két billentyűs hangszer, ott kétzongorás kamarazene is megszólalt - ennek repertoárja szintén a bécsi klasszika korában kezdett kibontakozni.

MAESTRO》International

MAESTRO》International

Az előadástípus az improvizációs színházi műfaj atyjának számító Keith Johnstone nevéhez fűződik, aki egy olyan játékot akart létrehozni, amelyben a társulatának minden színésze megmutathatja, hogy mire képes a színpadon.

Lost Frequencies

Lost Frequencies

Mindössze 20 évesen, az Are You With Me című számmal robbant be Felix de Laet, közismertebb nevén Lost Frequencies.

Wannabe

Wannabe

Merengtél már azon, hogy hova lett a 90-es évek lüktető ritmusa? Hogy merre foszlott szét az az utánozhatatlanul szexi, rózsaszínbe forgatott hangulat? Eljött a feltámadás ideje!

Let It Be Forever - bemutató

Let It Be Forever - bemutató

''Legújabb koncertműsorunk bemutatója. 2020-ban 50 éves a Beatles Let It Be című lemeze. A nagyszabású koncert során ezt Beatles albumot ünnepeljük és szólaltatjuk meg élőben a lemez dalait.''

Satöbbi

Satöbbi

''Aki ismeri a Satöbbi zenekart, annak nem kell bemutatni! Ezen magvas gondolatokkal indítjuk az évet, hozzátéve, hogy mi viszont bemutatunk mindenikinek, aki nem ismer minket...''

FLOW a Dunán

FLOW a Dunán

Vízre lép az IATR zenekar, és vízre lép – a történelemben először – a bodywork is.

Rushour

Rushour

Eelke Kleijn + Miss Melera / 01.24. / Cinema Hall Budapest