Los Santos Party

Los Santos Party

Hatalmas pörgés, tánc és felszabadító hangulat rappel, r'n'b-vel, hip-hoppal, a nyolcvanas évektől napjainkig valaha volt legjobb számokkal!

Petofi / Satelles / Nemecsek

Petofi / Satelles / Nemecsek

Közel egy év hallgatás után új felállással és kislemezzel tér vissza a PETOFI. Az új EP számai a régi dalokkal együtt a Dürer Kert-ben fognak megszólalni először élőben.jegyvásárlás

Electroswing Party with Ordiman

Electroswing Party with Ordiman

Ordiman hosszú évek óta jelen van a magyar zenei életben mint Dj, producer, dalszerző. Dalai és remixei minden zenei felületen elérhetőek és több külföldi és hazai válogatáslemezen hallhatók.

A Bordó Sárkány újra az Instantban

A Bordó Sárkány újra az Instantban

Újra: Ébresztő Budapest! A tavalyi nagysikerű koncert után a középkori rockandroll fenegyerekei újra az Instant falai között dübörögnek október első péntek estéjén!

Astrix II Shamanic Tales

Astrix II Shamanic Tales

Astrix 2019 - ben saját kiadójának színében tűnik fel, új projektje a Shamanic Tales Records. A label hivatott képviselni azt az üzenetet, melyet Avi a kétezres évek elejétől közvetít: törzsi minták, fullon alapok, trance és psychedelia tökéletes összhangjegyvásárlás

STEAL

STEAL "Eljátszunk még egy rákenrólt"

Arra az elhatározásra jutottunk, hogy lezárjuk a STEAL közel 21 éve íródó történetét és idén év végével elbúcsúzunk tőletek. Ezzel a nagyszabású koncerttel tesszük ki a pontot a mondat végére, amelyre szeretettel várunk benneteket!

Ed is On

Ed is On

A 3. Magyar Klipszemle különdíjasának koncertje

Omen // Kalapács

Omen // Kalapács

Ikonikus dalok mindkét bandától, rockhangok, durva riffek és az Omen vadonatúj lemezének lemezbemutatója. Legendák estéje-éjszakája a magyar metal égisze alatt!jegyvásárlás

black midi (UK)

black midi (UK)

Alig több, mint egy éve alakultak, és máris ők a londoni underground egyik leghype-oltabb zenekara: úgy hívják őket, hogy Black Midi.

 Punk Friday

Punk Friday

Doc Rotten [USA] | Sidol I TSL I Defekt I Február 30

Romano Drom 20 @Budapest Ritmo

Romano Drom 20 @Budapest Ritmo

Az egyik legismertebb kelet-közép európai cigányzenekar jubileumi műsorát először a Budapest Ritmo színpadán láthatja a közönség. A vizuállal kiegészülő műsorban feltűnnek a Romano Drom húszéves történetének zenészei.

Jazzy Fesztivál 2019

Jazzy Fesztivál 2019

A 90.9 Jazzy Rádió és a Paloznaki Jazzpiknik közös szervezésében: 9. Jazzy Fesztivál októberben a MOMkult-ban.

Bassline Bash #4 / NLMT (uk)

Bassline Bash #4 / NLMT (uk)

Elindult a klubszezon számunkra is! Magyarország #első bassline / basshouse bulisorozatának első külföldi fellépőjének egy olyan előadót hívtunk akinek a számait a csapatban mind szénné hallgatjuk, sőt még játsszuk is.

Budapest Ritmo 2019

Budapest Ritmo 2019

A Budapest Ritmo a Hangveto és a CAFe Budapest szervezésében 2019-ben is nagy felfedezésekkel, egyszeri és megismételhetetlen koncertekkel, a hazai és külföldi színtér legizgalmasabb fellépőivel várja közönségét.

▣ Obroni ▣

▣ Obroni ▣

átmeneti kabát szezon alatti első, fejben eltett kánikula felelevenítésünk a dzsungelmoziban.

TotoTribute

TotoTribute

Körülbelül 15 évvel ezelőtt létezett egy Toto Tribute band. Mindannyian szerettük, de aztán valahogy szétszéledtünk a nagyvilág különböző pontjaira.

Crisp! w/ Mentalien & Rag

Crisp! w/ Mentalien & Rag

Az ImpulseCreator két DJ-je, Mentalien és Rag lesznek a TELEP zenefelelősei október 3-án, csütörtök este 8-tól. Valószínűleg szólni fog mindenféle lemez, a diszkótól a dzsungelig. Gyertek el? ¯_(ツ)_/¯

Random Szerda

Random Szerda

A Random Szerda Barabás Lőrinc trombitás vezetésével 2005 és 2010 között a budapesti hiphop-jazz színtér jeles képviselőiből alakult alkalmi formációkat vonultatta fel. A jammelés hagyományain alapuló sorozat tavaly indult újra a BJC-ben.

Terítés I.

Terítés I.

''Október másodikán egy új programsorozatot indítunk a Kletti Blokk oldalról(Keleti Blokk Art Base).''

Úzgin Űver, Dirtmusic

Úzgin Űver, Dirtmusic

Ezúttal két olyan együttes alkotja a Dupla W sorozat „párosát”, melyre a rock és a népzene egyaránt hatott, és amelyek legújabb albumát erőteljes közel-keleti hatás jellemzi

Révész Richárd Latin Trio

Révész Richárd Latin Trio

Egy muzsikus emberről a legkevesebb ami elmondható az általában a leghosszabb szokott lenni. Ezért csak annyit így elöljáróban, hogy a zongora fekete. Általában.

Macskanadrág

Macskanadrág

A Macskanadrág zenekar 1994-ben alakult Salgótarjánban. . A hazai punk rock élet meghatározó ,egyik alapkövének számító banda kisebb nagyobb szünetekkel, de mai napig koncertezik, és aktív. 10 éve jelent meg utolsó lemezük a Porból letté

Szécsi Böbe Akusztik Chill 'n Joy Session

Szécsi Böbe Akusztik Chill 'n Joy Session

Szécsi Böbe 22 éves budapesti énekes-dalszerző2013 óta tevékenykedik a hazai zenei életben.Pályafutása során sokféle zenei stílusban ésformációban próbálhatta ki magát, többek közöttdolgozott már együtt a Brainszel, Diazzal vagy aHalott Pénzzel

JaMese

JaMese

Az ősz egyetlen koncertje lesz ez, ami után nagy munkában leszünk és decemberig meg sem állunk, amikor is új albummal jelentkezünk! Ha nem akarsz lemaradni a Bennem a világról, akkor gyere el, főleg mert a hétfő az új szombat!

European Mantra

European Mantra

Lehetetlen feladatra vállalkoznánk, ha a European Mantra zenéjét egyetlen stílusba próbálnánk besorolni - zenéjében keverednek a pop, a blues, a metál és a funky jegyei.

Shortparis (RU)

Shortparis (RU)

Többszörösen formabontó dark electro produkció érkezik Budapestre: a koncertek és színházi előadások közötti falakat lebontó szentpétervári Shortparis!

▩ DJ Skull ▩

▩ DJ Skull ▩

A chicagói DJ Skull ahhoz az új nemzedékhez sorolódik, ami a nagy elődök örökségét alázatosan, de konzekvensen és erőteljesen viszi tovább

Tesco Disco

Tesco Disco

A város egyik legmenőbb bulisorozata a tetőteraszon, ahol a 80-as évek legslágeresebb zenéitől az indie-án át a modern elektróig bármi felcsendülhet, egy biztos: a tánc hajnalig!

Totem Tribe: Unders (NL)

Totem Tribe: Unders (NL)

A Totem Tribe a legújabb törzsi techno, house és downtempo zenei tájain játszódó elvarázsolt történeteket vállalkozik elhozni a budapesti éjszakábajegyvásárlás

Back from Liverpool a The Bits-szel

Back from Liverpool a The Bits-szel

''Bizonyára tudjátok, hogy 2019 augusztus végén Liverpoolban zenéltünk. Tiszteletünket tettük a Beatles mekkájában, a Cavern Clubban, ahonnan visszatérve elhozzuk nektek a hamisítatlan liverpooli rezgéseket.''

Gereben Zita

Gereben Zita

Gereben Zita a hazai könnyűzenei élet kiemelkedő énekes-dalszerzője.

LMEN PRALA Nagykoncert

LMEN PRALA Nagykoncert

''Büszkén jelentem be az eddigi legnagyobb koncertemet, amely a májusi teltházas A38-as koncert után most újra BUDAPESTEN lesz, ezúttal az AKVÁRIUM KLUBBAN!''

Dresch Quartet

Dresch Quartet

Dresch Mihály a magyar jazz egyik legegyénibb zenei világot képviselő, meghatározó, irányadó szereplője. Ahogy Garbarek az észak-európai vagy Coltrane az afro zenei tradíciókat, úgy Dresch az erdélyi autentikus folk jellemző elemeit emelte be a jazzbe.

Kiscsillag

Kiscsillag

Zárd az évet a Kiscsillaggal a KOBUCI kertben!

Friday Night: LSB & Monrroe

Friday Night: LSB & Monrroe

Két kiváló brit és három remek magyar úriember küldi ezen az estén ezerrel a talpalávalót a szerencséseknek!

Emanations

Emanations

Indul a zárttéri szezon, és természetesen folytatódik az EMANATIONS sorozat is, a talpalávalót ezúttal az ENTERREC / ORION GOA CLUB és a GOÁZIS jeles képviselői szolgáltaják nektek

Parno Graszt

Parno Graszt

Ha a Parno Graszt húzza a talpalávalót Kobuci kertben, akkor az biztosan egyenlő a teltházas, féktelen mulatással, olyan autentikus és energikus, sokfelé kikacsintó cigány muzsikával, amit kevesen képviselnek idehaza!

Flash I Lopunk II Ezredes születésnap

Flash I Lopunk II Ezredes születésnap

A ROBOT Ezredese szeptember 20-án ünnepli aktuális születésnapját és ennek örömére egy héttel később fergeteges módon meg is ünnepeljük azt!

Next.Ape (BE/LU/HU), 5K HD (AT)

Next.Ape (BE/LU/HU), 5K HD (AT)

Harcsa Veronika belgiumi székhelyű zenekara, a Next.Ape magyarországi bemutatkozó koncertje! Az este első fellépője az avantgárd popban utazó osztrák 5K HD lesz.

PressPlay - Season Closing Party

PressPlay - Season Closing Party

Mindent a szemnek szeptember 26-án a Budapest Parkban, hiszen a város legnagyobb videódiszkója a legismertebb slágerekkel és a legmenőbb klipekkel vár egy egész éjszakán át.