Ursus I Manomore I Hammerstrike I Silence

Ursus I Manomore I Hammerstrike I Silence

Silence (instrumental post-rock) - Ursus Quaver (headbanger-rock) - Manomore (Manowar-tribute) - HammerStrike (Hammerfall-tribute) - Filléres Rockdiszkó (a legjobb metal-folk-gothic-rock-punk-nu slágerekkel és kegyetlen italakciókkal)

Érzés

Érzés

Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk egy fergeteges rock bulira, az est folyamán a koncert alatt ős Edda dalokat hallhatunk!

TKWT x Fourkmode

TKWT x Fourkmode

A nagyteremben fellépnek a TKWT Őszi Hadjárat mixverseny győztesei, valamint M_fourk és ML91, akiket korábbi eseményeinkről már jól ismerhettek.Mellettük a kisteremben pedig kőkemény dark techno ütemekkel készülünk.

Paul Ritch

Paul Ritch

Black Mamba pres. Paul Ritch, Sikztah, Shabaam

Wannabe

Wannabe

Eljött a feltámadás ideje: elhozzuk Neked az éjszakát, amikor meglódul a múlt, amikor felpendül a ritmus, amikor elalélsz a dallamgyönyörtől. Pop, csillám és szabadság. Egy új fülbemarkoló románc a régi szerelem emlékére.

Firkin

Firkin

Szédületes koncertet ad a vérpezsdítő, őrjítő, lelkesítő ír kocsmadalairól híres Firkin. Az estet felvezeti a Small Things - Blink-182 Tribute. Táncra fel!

TOLDI Live / Dé:Nash / Pe$tipatkány / Lil Iom

TOLDI Live / Dé:Nash / Pe$tipatkány / Lil Iom

Tripladebütre készülnek a pesti tress rap frissen felbukkant kiválóságai. Ironikus hungaristáktól a figyelemhiányos művészhallgatókig lesz minden, folyik majd a lean és a pálinka.

Jumbofat

Jumbofat

A JumboFat grúvosan ötvözi a vintage rock, grunge, blues stílusokat egy kis progresszivitással megfűszerezve. Az első EP „Shaman” címmel meghallgatható és letölthető a zenekar bandcamp oldaláról.jegyvásárlás

Parno Graszt

Parno Graszt

A méltán népszerű kiváló Parno Graszt zenekar, a magyarországi cigány muzsikát legautentikusabb módon játszó együttes nagyszabású koncertet ad ezen az estén népes csapatával a Hajón.

Szerencsére a magunk urai vagyunk

Szerencsére a magunk urai vagyunk

Kistehenes sorozatunk utolsó megszólalója Vajdovich Árpi, aki az új, Bocsánat című album kapcsán mesélte el saját élményeit.