Black Stone Cherry (US), Slowmesh

Black Stone Cherry (US), Slowmesh

Monumentális stadionhimnuszok jóféle rockos döggel felturbózva. Itt az alkalom egy kis southern zúzdára, hiszen legutóbbi, tavaly megjelent, Family Tree című albumukkal érkeznek.

Sunday Sessions: Dj Palotai

Sunday Sessions: Dj Palotai

A magyar lemezlovasok királya és főmentora nagy utazásra visz bakelitjein zongorázva el azt a skálát, amelyen érzelmeink boldogan akrobatizálnak majd egyre magasabb regiszterbe jutva.

Tesco Disco

Tesco Disco

A város egyik legmenőbb bulisorozata a tetőteraszon, ahol a 80-as évek legslágeresebb zenéitől az indie-án át a modern elektróig bármi felcsendülhet, egy biztos: a tánc hajnalig!

hiperkarma

hiperkarma

utolsó budapesti hangos-koncert idén SOLD OUT

Dorothy / Budapest

Dorothy / Budapest

''A fantasztikus fővárosi évindítás után nyáron újra a nagyvárosban hangoskodunk! 2019.07.06-án ismét Budapestre ér a Tessék! Tour, méghozzá a Barba Negra Track színpadára!''jegyvásárlás

Pure Lust at Pontoon

Pure Lust at Pontoon

A naplemente után, fogyóban lévő koktélok szürcsőgő hangjára és a legnaposabb zenékre táncolunk reggelig

Lick The Click! Sunburst x Isu, Crimson, Chrom

Lick The Click! Sunburst x Isu, Crimson, Chrom

A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja. A város első teljes értékű nappali tánc „estje”, ami végre se nem after, se nem before. Ebéd utáni lazulás a Dunán. Bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek italok egészen naple

 Gaga

Gaga

Dark techno Richie Hawtin, Dubfire, Carl Cox, Umek, Cristian Varela, Sven Vath, Adam Beyer világaival a remek Gaga jóvoltából!

Caliente

Caliente

A legnagyobb latin slágerek egész este Budapest legforróbb buliján. Enrique? Shakira? JLo? Daddy Yankee? Por favor! Megizzasztjuk a táncparkettet és elhozzuk neked a forróvérű latin temperamentum érzéki dallamait! Táncolj, szeress, ragyogj velünk!

MTGA pres.: Section 63 (The Sect)

MTGA pres.: Section 63 (The Sect)

Habár a The Sect 2017-ben feloszlott, Blade a csapat utolsó aktív tagjaként tovább folytatja zenei pályáját Section 63 néven. A megszokott hangzással, új névvel tér vissza Budapestre egyéves születésnapunk alkamából.

Neonhullám presents: Television Heroes

Neonhullám presents: Television Heroes

Stallone vagy Svarci bácsi? Magnum vagy a Knight Rider? David Hasselhoff és mellszőrre vagy a homokban irreálisan lassan futó, hullámzó keblű Pamela? Ryan Gosling vagy Ryan Gosling? Vagy legyen Marty Mcfly?

VAN filmzenekar

VAN filmzenekar

A zenekar alakulását a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című filmnek köszönheti. A 2014-ben bemutatott film zenéjét és a kapcsolódó dalokat kiadták lemezen.

VI. Nordic Metal Night -

VI. Nordic Metal Night -

Július 5-én az Asgaardian Events nemzetközi gárdájának szervezésében és Old Buso Productions támogatásával ismét minifesztivál formájában kerül megrendezésre a Nordic Metal Night a Dürer Kert középső termében 4 külföldi és 2 hazai bandával.

Cloud 9+ Lemezbemutató, vendég: NB

Cloud 9+ Lemezbemutató, vendég: NB

Az ütős koncertjeiről, feszes dob és basszus alapokról, effektelt gitárokról és masszív elektronikus hangmintákról ismert Cloud9+ zenekar egészen egyedülálló a saját stílusában.

Mood

Mood

Mood, azaz jó hangulat a jó-hangulat-keltés műfajának igazi nagyjaival, igazi kiválóságokkal: engedd meg magadnak, hogy jól érezd magad!

Bladerunnaz presents Friday

Bladerunnaz presents Friday

A hétvége itt és ekkor kezdődik a Bladerunnaz kiváló lemezlovasainak andalító és felpörgető szettjeivel. Let's get cool!

Nexus Lineup

Nexus Lineup

A zenekar tagjai összeköttetést teremtenek a modern, kortárs, illetve a tradicionális hardbop és swing stílusirányzatok között.

Jetlag

Jetlag

A pesti éjszaka, a fesztivál-fless és a lírikus elektro-pop ellenállhatatlan hazai kifejezője, a JΞTLAG visszatér a hajóra s nagyszabású bulit csap a tetőteraszon.

Disco d'azzurro vol. 2. / TRIP Terasz

Disco d'azzurro vol. 2. / TRIP Terasz

Idén nyáron újra a 80-as évek olasz riviérájára transzportáljuk a Trip hajót, immár két kispénteken. A zene, a hangulat és a jelmondat ugyanaz: hagyd, hogy elsodorjanak néhány önfeledten táncolós órára a napfényes italodiszkó mámorító hullámai!

Budapest Bár

Budapest Bár

A BUDAPEST BÁR az utóbbi évek egyik legeredetibb és legérdekesebb zenei vállalkozása - filmslágereket, kuplékat, táncdalokat és egyéb híres dalokat dolgoznak fel mívesen hangszerelt cigányzene kíséretében, újrahangolva.

BETWIXT / marion, Trueflashh, illben, slamjeez

BETWIXT / marion, Trueflashh, illben, slamjeez

''A múltkori Akvárium Teraszos bemutatkozásunk igencsak hangulatosra sikerült, így nem volt kérdés, amint lesz lehetőségünk rá, ismétlünk. Nem is kell sokat várni a második etapra: július 4-én, csütörtökön újra BETWIXT a teraszon!''

Fine Selection

Fine Selection

Hatalmas közös lazulás az orrteraszon a legkifinomultabb lemezlovasokkal, szettekkel, zenékkel, hangzásokkal és a legkiválóbb társaságban.

*JazzUp*

*JazzUp*

Horváth Cintia saját zenekara, a Horváth Cintia Quintet mellett a Balázs Elemér Group, valamint a Voice Drops a cappella együttes énekesnője.

Korai Öröm

Korai Öröm

Ambient, városi népzene, pszichedelikus ethno, a kilencvenes évek folyamatzenéje, akció-zene. "A Korai Öröm sok nép és sok galaxis hangjait ötvözi össze zenéjében, leírhatatlan bőségű, de garantált emészthetőségű zene.

Barkóczi Noémi

Barkóczi Noémi

Kád széléről, zuhanyrózsából visszhangzanak Barkóczi Noémi remek költői dalai. A fiatal énekesnő ezúttal szólóban, énekes-dalszerző-gitárosként varázsolja el ezt a közönségét.

Lee Olivér akusztik / TRIP Terasz

Lee Olivér akusztik / TRIP Terasz

Lee Olivér énekes, gitáros, dalszerző, a magyar könnyűzenei élet ismert alakja, akit az utóbbi években ék és a Trillion zenekarokből ismerhetünk.

Flogging Molly, vendég: Russkaja

Flogging Molly, vendég: Russkaja

Az 1997-ben alakult amerikai illetőségű Flogging Molly formációja olyan autentikusan hozza az ír kocsmapunk műfaját, hogy koncertjeiken egy szempillantás alatt érezhetjük úgy, mintha épp egy dublini pubban döntenénk magunkba a Guiness-t.

Winand Gábor szólóest

Winand Gábor szólóest

Nem újdonság hogy Winand Gábor a mikrofon mellett gyakran ragad szaxofont, fuvolát, ám azt már kevesebben tudják, hogy zongorán is kiváló zenész.

STING

STING

Sting: My Songs koncertek olyan dinamikus előadások , amelyek Sting legnépszerűbb dalaira összpontosítanak, és felölelik a tizenhatszoros Grammy-díj nyertes énekes teljes karrierjét, a Police együttessel és szólóművészként is.

Gereben Zita

Gereben Zita

A fiatal generáció egyik kiemelkedő énekesnőjét, Gereben Zitát korábban az Emil.RuleZ vokalistájaként, majd a Gringo Sztár együttesből ismerhette meg a nagyközönség.

The Qualitons

The Qualitons

A 11 éves The Qualitons körül mostanában izzik a levegő. Legújabb, Echoes Calling c. lemezüket a kritikusok 2018 legjobb albumának nevezték. Az új album dalai rendszeres rotációban szerepelnek a Seattle-i székhelyű KEXP rádió lejátszási listáján.

CHICK COREA: THE SPANISH HEART BAND

CHICK COREA: THE SPANISH HEART BAND

A július 1-i Chick Corea - The Spanish Heart Band koncertre technikai okok miatt a Budapest Kongresszusi Központban (1123 Budapest, Jagelló út 1-3.) kerül sor.

Várhegyi Lucas Palmira - Chill 'n Joy Session

Várhegyi Lucas Palmira - Chill 'n Joy Session

Palmira és Dominik több éve zenélnek együtt töretlen lelkesedéssel.Kőbányai Zene Iskolában végezték tanulmányaikat, valamint itt is ismerkedtek meg. Zenéjüket átöleli a könnyed R'n'B, Hip Hop, és a Soul.

Charlotte Gainsbourg

Charlotte Gainsbourg

A francia énekes-színész-zeneszerző-filmrendező, Serge Gainsbourg és a brit színésznő, Jane Birkin lányaként született Charlotte Gainsbourg nemcsak filmsztár, de sikeres énekesnő is, aki a Müpában adja első magyarországi koncertjét

Thievery Corporation, vendég: Anima Sound System

Thievery Corporation, vendég: Anima Sound System

Nem sok olyan zenekar létezik a világon, akik több mint húsz éve úgy örvendenek töretlen népszerűségnek, hogy tulajdonképpen sosem volt igazán nagy rádiós slágerük, nagy költségvetésű videoklipjük vagy lemezkiadós támogatásuk.

Sunday Sessions: Dj Palotai ELEKTRONIKUS

Sunday Sessions: Dj Palotai ELEKTRONIKUS

A magyar lemezlovasok királya és főmentora nagy utazásra visz bakelitjein zongorázva el azt a skálát, amelyen érzelmeink boldogan akrobatizálnak majd egyre magasabb regiszterbe jutva. Életöröm Palotaival!

Mordent Quintet

Mordent Quintet

„Célunk, hogy koncertjeinken minél több oldalról és minél frissebb módon próbáljuk meg átadni a közönségnek mindazt, amit a mai jazzről és irányáról gondolunk és melyben egyszerre fejezzük ki a múlt és a jelen zene iránt érzett tisztelentünket”

Hot Summer Rockin'

Hot Summer Rockin'

Június 29-én szombaton HOT SUMMER ROCKIN', a nyár legforróbb budapesti rock and roll bulija a KOBUCI kertben!!

TNT, vendég: Torres Dan

TNT, vendég: Torres Dan

Dobrády Ákos és Inti duója a magyar manistream pop ikonikus formációja és a kilencvenes-kétezres évek egyik legnagyobb slágergyárosa

Akvárium Terrace Session

Akvárium Terrace Session

Beindult a jó idő, így mi sem bírunk magunkkal. Újra Budapest legmenőbb és leghangulatosabb teraszán élvezhetitek a house varázslatos melódiáit.

LÄRM ▩ Műhely ▩ ▩ DREAD

LÄRM ▩ Műhely ▩ ▩ DREAD

A technó posztszovjet forradalmi gyújtópontjából, Tbilisiből érkezik hozzánk Dread, aki a kaukázusi klubkultúra energiáit dönti ránk egy két órás hengerlő szett formájában.