WHAT THE HEKK!?

WHAT THE HEKK!?

Úton a 2019-es nyár Palettás Beach Food őrülete

Ablakunk alatt már kopogtat a tavasz, ez pedig azt is jelenti, hogy Bezerics Dani és a Paletta csapat megint kitalált valamit. WHAT THE HEKK?! nem más, mint Dani vegán “halkolbásza". A ’19-es nyár Palettás Beach Food slágere, ami azon túl, hogy isteni finom és szuper egészséges, egy komoly problémára is fel szeretné hívni a figyelmet, miszerint pont annyi halat tartalmaz, amennyit értékesíteni lehet a tóból, a tóhoz látogató vendégeknek.. tehát semennyit.
 
A WHAT THE HEKK?! nem más mint egy vegán “halkolbász", amivel hotdog formában találkozhattok a boglári Palettában, és a budapesti Palettában is egész évben meg lehet majd kóstolni. 
 
A WHAT THE HEKK?! Budapesten, a Töltött Hold Gasztrovíkend vasárnapján debütál majd, a Hold utcában. A vegán "halkolbász" igazi balatoni összefogással született, hiszen Dani a Veszprém mellett található VEGÁN-Manufaktúrával készítette el. A halat nem tartalmazó hotdog hangulatát a kombu határozza meg. A kolbász egy isteni bukta szerű kiflibe kerül, wasabis savanyú lilakáposzta krémmel és citrusos uborkákkal.. és még egy kuszkusz salátát is összedobunk belőle ;)
 
Kóstoljátok meg velünk a következő nyár ízeit március 3.-án 11-16 óra között a Hold utcai piacon! Találkozzunk a Paletta standjánál, ahol természetesen balatoni borokkal is várunk a finom falatok mellé.