Hangszerarzenál Rebel - Schecter Gary Holt Signature

Hangszerarzenál Rebel - Schecter Gary Holt Signature

Gary Holt neve korábban sem volt ismeretlen a thra...

Gary Holt neve korábban sem volt ismeretlen a thrash-fanatikusok előtt, hiszen ő az Exodus alapító-gitárosa (még Kirk Hammett-tel karöltve, ugye), de igazán akkor került sztárstátuszba, mikor első körben Jeff Hanneman „dublőreként”, majd utódjaként a Slayer tagja lett. Az anyabandát azóta sem hagyta cserben, azon kívül rendre idegenlégiózik, vendégeskedett már többek közt Destruction- vagy Hypocrisy-lemezeken is.
Nem mellesleg Schectert használ, méghozzá a kaliforniai cég neki készített és róla elnevezett modelljeit. A Schecter Gary Holt V-1 FR esszenciálisan tökéletes metal gitár, mindent rá-és belepakoltak, ami a technikás és kemény játékhoz illetve a műfajhoz szükséges: szuperérzékeny, brutális EMG 81 és 89R pickup-ok, Floyd Rose, kényelmes mahagóni nyak/rózsafa fogólap. A szimmetrikusan v alakú, mahagóni test kb. a Jackson King V és a klasszik Gibson Flying V forma közé lőhető be, 1 db hangerőpoti és egy 3 állású kapcsoló töri meg csupán a fekete vagy vérrel fröcskölt felületet (ilyen színekben kapható ugyanis a hangszer).
Márciusban minden Hangszerarzenál üzletben, minden készleten lévő Schecter gitár árából 15% kedvezmény jár a vásárlóknak, ez természetesen vonatkozik a múltkor bemutatott Schecter Synyster Gates Standard-re és e cikk tárgyára is. A Schecter Gary Holt V-1 FR így 356.900 Ft helyett alig több mint három kilóért már birtokolható.
Részletek: www.hangszerarzenal.hu