Doboktatás Budapesten, a Drumkiller Dobcentrumban

Doboktatás Budapesten, a Drumkiller Dobcentrumban

Gyakorlás, oktatás a Lehel térnél.

A Dobcentrum jelenlegi formájában és helyén 2012 májusa óta üzemel. 3 teremben 5 elektro-akusztikus dobfelszerelés szolgálja a tanulók és gyakorlók igényeit. A rugalmas, egyénre szabható tananyag a legjobb hatékonysággal segíti diákjaink fejlődését, saját céljaik felé. Így nem csak azoknak élvezetes a dobtanulás, akik a későbbiekben dobolással szeretnének foglalkozni, hanem azoknak is, akik csak hobbi szinten, kedvtelésből szeretnének dobolni. Az oktatók célja elsősorban megkedveltetni a dobolást a jelentkezőkkel, hogy elsajátítsák annak minden csínját-bínját és trükkjeit. Kiemelten fontosnak tartják, hogy dobtanulás közben a koncentrálóképesség, a végtagi koordináció, a jobb és bal agyféltekétek kommunikációja fejlődjön. Mindezt úgy, hogy a hétköznapi életre is jótékony hatással legyen. Éppen ezért a dobtanulás akár tanulási nehézségekben is  hasznos lehet.

 

Garancia a sikeres dobtanuláshoz:

nemzetközi személye szabható tananyaggal, sok kotta- és zenei segédlettel várunk;

-  stabil alapokra fog épülni a tudásod;

-  garantált türelem és figyelem fogad minden alkalommal;

-  anatómiai ismereteink segítenek, hogy minden ízületi és izomsérüléstől megóvjunk, ami a dobolás közben érhet;

-  a vezető oktató 21 éve gyarapodó különböző stílusú zenekari- és koncert tapasztalatai adják az alapot, hogy olyan tudást adjunk át, melyet minden körülmény között, eredményesen fogsz tudni alkalmazni;

-  a világ legprofibb dobosai által alkalmazott technikai tudásanyag a rendelkezésedre áll;

-  a legtöbb zenei stílust megtanulhatod (Rock, blues, latin, jazz, funk, stb.), kiemelten a GÖRÖG és egyéb balkáni ritmusok, páratlan ritmusképletek.

Cím: XIII. Alig u. 5.

www.facebook.com/pages/Drumkiller-Dobcentrum/115303121883717?fref=ts

www.drumkiller.hu