Tajti Music – Megújult a webáruház

Tajti Music – Megújult a webáruház

„Bőséges kínálatunkat új és használt akusztikus és elektronikus hangszerek, hangtechnikai, fénytechnikai, számítástechnikai termékek, stúdió, DJ és multimédia eszközök, kiegészítők, kották, szakkönyvek, DVD-k és ajándéktárgyak alkotják.”

A Tajti Music már több mint 20 éve áll a zenésztársadalom szolgálatában – első körben a Károly körúton, néhány éve pedig a Dohány utcában berendezett üzletben látja el a muzsikusokat szinte mindennel, amire szükség lehet. Ám akik ilyen-olyan okból nem tudják felkeresni a VII. kerületi boltot, teljes értékű kiszolgálásban részesülnek online is a nemrégiben frissített weboldalon. A tajtimusic.hu-n könnyen megtalálhatóak specifikusan is a termékek, de külön kiemelve egyéb tényezők szerint is: újdonságok, akciók, stb. Érdemes felkeresni akárcsak az üzletet: VII. Dohány u. 27.

"Termékeink és hozzájuk kapcsolódó magas színvonalú szolgáltatásaink értékesítését képzett munkatársaink segítik, akik maguk is aktív zenészek, DJ-k, valamint hangosítás és stúdiótechnika terén jártas szakemberek, így a kor elvárásainak megfelelő szaktudással és barátságos kiszolgálással teszik élménnyé a vásárlást. Ügyfélszolgálatunk készségesen nyújt terméktámogatást, a garanciális vagy garancián túli javítások lebonyolítását professzionális szerviz hátterünk biztosítja."