1 nap maradt az elővételes időszakból - BUDAPEST BEER WEEK 2023

1 nap maradt az elővételes időszakból - BUDAPEST BEER WEEK 2023

Pár nap múlva már a kóstolónapok kezdődnek, de ne szaladjunk ennyire előre. Lentebb már egy nagy listában hozzuk a hazai fix neveket, illetve egy meglepetés-vendéget is, de egyben látjátok majd a hivatalos afterparty-k fellépőit és bontását is és persze nem végeznénk jól a munkákat, ha nem szólnánk, hogy már csak 1 napig érvényesek a jelenlegi elővételes árak.
1 nap maradt az elővételes árakból, mármint még ennyi ideig tudjátok felmarkolni ezeket a jelenlegi árszínvonalon (és nem csökkenni fognak, ezt még elárulhatjuk) a május végi Dürer Kertes korlátlan kóstolónapokra!!!
 
 
Azok a hazai nevek, akik már biztos lesznek a külföldi főzdéken túl:
Balkezes, Dealbreaker, Fehér Nyúl, First Craft Beer, Hoptop, Horizont, Mad Scientist, Monyo, Reketye, Ugar, Uradalmi Sörmanufaktúra 
A BPBW Budapest Beer Week 2023 május 22-től május 28-ig tart. Hétfőtől csütörtökig tele lesz a főváros sörös és szakmai eseményekkel, a BPBW 2023 fő kóstolónapjai és az ezutáni koncertek május 26-án és 27-én zajlanak a budapesti Dürer Kertben, az ingyenesen látogatható, tokenes rendszerű ráadás nap május 28-án, vasárnap kerül megrendezésre ugyanitt.
 
 
Az ígért meglepetés:
MAJOR LEVENTE, illetve a Levente Szőlőbirtok és Pince natúr borai és pet natjai
 
Az eddig bejelentett főzdék egy helyen:
Superstition Meadery (USA) / Balkezes (HUN) / The Veil (USA) / Cloudwater (UK) / Beak (UK) / Dealbreaker (HUN) / Sleeping Village (NOR) / Horizont Brewing (HUN) / To Øl City: To Øl + Æblerov + Læsk (DEN) / Monyo Brewing Co (HUN) / Cyclic Beer Farm (ESP) / Hop Top Brewery (HUN) / Living Häus Beer Company (USA) / Mad Scientist (HUN) / Equilibrium Brewery (USA) / Basqueland Brewing / Blackout Brewing (ROM) / Gross Brewery / Pühaste Brewery (EST) / Popihn (FRA) / Fuerst Wiacek (GER) / Sacrilége (FRA) / Gamma Brewing Company (DK) / KCBC Kings County Brewers Collective (USA) / Lupum (POR) / Nerdbrewing (SWE) / Prizm (FRA) / Fifth Frame Brewing Co (USA) / Pomona Island (UK) / Siren (UK) / Beerbliotek (SWE) / Elmeleven (SWE), Funky Fluid (PL) / Rascals (IRE) / Wicklow Wolf (IRE) / The Garden Brewery (HR)
A főzdék képviselői személyesen jönnek csapolni a fesztiválra, a kóstoló sessionök után a tasting jeggyel ingyenesen lehívható jegyes punk-rnr-metal koncertekkel várunk az afterparty alatt, ezúttal is bővülő street food opciókkal készülünk és persze a helyszín család- és kutyabarát. 
 
 
Azonban, ha az este 20:00 után kezdődő kistermes koncerteket is meg szeretnéd nézni, hívj le egy, a kóstolójegyed napjára érvényes afterparty jegyet (napijegy esetén válaszd az arra a napra, többnapos kóstolójegy esetén az “összes nap”-ra szólót). Egyszerűen rakd a kosárba, használd a kóstolójegyed jegyazonosítóját kuponkódként, és az ingyenes jeggyel fejezd be a vásárlást. Emailben megkapod az afterparty voucheredet is. Erre azért van szükség, mert a koncertterem létszáma limitált, szeretnénk tudni, hogy érdekelnek-e a koncertek is, vagy csak simán ottmaradnál velünk bulizni egyet a kóstolónapok után. 
 
 
A terv szerint az idei évben is vagy 45 főzdét lát vendégül a világ minden tájáról a rendezvény, ráadásul napi 4 sör kerül csapra korlátlan kóstolásra 14 és 20h között, vagyis a két nap alatt közel 360 különböző sör lekóstolására lesz lehetőség!
2023. májusában is 4 féle jegytípussal várnak a szervezők: pénteki SINGLE, szombati SINGLE, dupla napos DOUBLE és egész hétvégés exkluzív IMPERIAL! A jegytípusok pontos előnyei csak egy kattintásra vannak tőled:
 
JELENTKEZZ ÖNKÉNTESNEK
 
 
"3 Budapest Beer Week és 3 Kraft Sörfesztivál után is úgy érezzük, hogy egy rakás dolgot szeretnénk még jobban csinálni, egy rakás ötletet szeretnénk még megvalósítani, egy rakás sört és zenekart akarunk neked megmutatni és még egy rakás alkalommal szeretnénk fullba tolni veled a kraftot!"
 
 
 
30+ hazai és külföldi sörfőzdével, illetve a legfontosabb hazai sörszaküzletek különlegességeivel ismét KRAFT Sörfesztivál a Dürer Kertben 2023 szeptemberében! 
 
A KRAFT Sörfesztivál mindig is a kraft sörös szakma, és a fogyasztók szíve csücske volt. Az összes fontos hazai sörpiaci szereplőt, de emellett külföldi, régiós neveket is felvonultató nagy sörös ünnepély ez, amire az összes sörös kiállító külön készül a aktuálisan legizgalmasabb tételeivel. Egy fizetem-amit-iszok rendszerben működő, laza hangulatú sörünnep tér vissza ismét a Duna partján, ahol mindenki megtalálja a számítását: akár az első IPÁját készül meginni, akár rutinos kraft arc a sokezredik söre után. Jelenleg még csak az esemény van kint, de aztán a májusi BUDAPEST BEER WEEK után ráfordulunk erre is...