100% PANTERA szettel érkezik Phil Anselmo

100% PANTERA szettel érkezik Phil Anselmo

több mint 20 év után hallhatjuk újra a legendás dalokat a 2019-es Rockmaraton színpadán

Phil Anselmo máig elsősorban a Pantera frontembereként ismert, pedig a zenekar feloszlása óta számos más projektben is részt vett. Az énekes idén töltötte be az ötvenet, egy szeptemberi interjú szerint kilenc hónapja tiszta, majdnem három éve nem iszik, ráadásul ledobott 20 kilót – jobb formában van, mint az utóbbi években bármikor.
 
A Superjoint Ritual és a Down után jelenleg a Philip H. Anselmo & The Illegalsformációval koncertezik, ezzel a felállással nyomja el az exkluzív, 100% Pantera szettet júliusban a Szalki-szigeten.
 
 
Az Aborted Rockmaratonos koncertje két éve elmaradt, így visszatérésük duplán adja magát - a belga death metal brigád szeptemberben jelentkezett új lemezzel, így várhatóan friss dalokat is hoznak majd a fesztivál színpadára.
 
A csajmetal jelző ritkán annyira találó, mint a Nervosa esetében, hiszen Prika, Fernanda és Luana thrash metal triója csak csajokból áll. A brazil amazonok odapirítanak majd a Szalki-szigeten, abban biztosak lehetünk!
 
Hazai fronton ismét 11 zenekarral bővült a felhozatal: Agregator, Apey & the Pea, Borders of Byzantium, Christian Epidemic, Dalriada, Derkovbois, Divided, Éhenkórászok, Kylfingar, Nevergreen, Tales of Evening.
 

Helyszín

Jegyvásárlás