Junkies visszatérő koncert a Zöld Pardonban

Junkies visszatérő koncert a Zöld Pardonban

A lassan 20 esztendős punk n’ roll brigád két év h...

A lassan 20 esztendős punk n’ roll brigád két év hallgatás után újraaktivizálta magát, visszatérő koncertjüknek a Zöld Pardon ad majd otthont szeptember 20-án, ahol a magukat pszichedelikus punknak tituláló Bugz lesz a vendégük. A buli kapcsán Luca tett fel néhány kérdést Szekeres Andrisnak, íme válaszainak summája:

"Régóta terveztünk egy szünetet, és úgy gondoljuk ez volt a legmegfelelőbb időpont hozzá. 3 éve nem adtunk ki lemezt, lezajlott egy menedzsment-váltás, és egy kicsit tele is lett a fejünk azzal, hogy 18 éve ment a lemez-turné-lemez-turné verkli. Azt kell hogy mondjam, hogy hatásos is volt ez a leállás, mert többen is már lelkibetegek lettek a zenekarból a koncertek hiánya miatt.

Nagyon nagyok a várakozások, rengetegen jelezték már, hogy ott lesznek, nincs más lehetőségünk, csak az, hogy borzasztóan lezúzzuk az agyakat. Előveszünk olyan dalokat, amik évek óta nem hangoztak el, de nyilván a nagy kedvencek sem hiányozhatnak.

A visszatérő buli után turnéra indulunk, közben persze készül az új lemez is, de erről majd később. A legfontosabb, hogy a szeptember 20-i koncert jól sikerüljön, most csak erre koncentrálunk."