Szabó Győző Michael Madsennel húz ujjat - A Magic Boys világsztárjai nem csak a stáblistán szerepeln

Szabó Győző Michael Madsennel húz ujjat - A Magic Boys világsztárjai nem csak a stáblistán szerepeln

Október 18-tól mozikban a Magic Boys: ritka magyar...

Október 18-tól mozikban a Magic Boys: ritka magyar film, mert nem csupán a stáblistáján szerepelnek világsztárok, de szinte minden jelenetében is. Michael Madsen, Vinnie Jones, Jamelia játszanak együtt a chippendale-t alakító Szabó Győzővel, Pindroch Csabával, Hujber Ferenccel és Nagy Sándorral.
A Magic Boys Budapesten, Szegeden, Londonban, angol, illetve magyar nyelven forgott - és játszódik. A filmkészítők meg sem próbáltak úgy tenni, mintha kiküszöbölhető volna a nem angol anyanyelvű színészek akcentusa – inkább előnyükre fordították azt, s lett a komikum egyik bájos forrása.

„Németül nem adnak el, az angollal azonban küzdök. Azon túl, hogy a szerepemben ezt jól kikarikíroztuk, nekem rendezőként meg kellett állnom a helyem nemcsak a magyar kollégák, de Michael Madsen vagy Vinnie Jonnes jeleneteinél is, így tolmácsot rendeltek mellém. Bármennyire is zseniálisan fordított ő, én olykor nem bírtam magammal, azonnal instruálnom kellett, így először nagy lelkesedésemben németül, majd kézzel-lábbal és füstjelekkel magyaráztam Madsennek. Hála az égnek annyira együtt rezdültünk, hogy ő még így is mindent megértett” – mesélt a forgatásról Koltai Róbert.

Szép kihívás volt az idegen nyelven túl Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc és Nagy Sándor, azaz a „valódi” és a kamu chippendale fiúk számára a sztriptíz is. Hogy szerepükben hitelesek legyenek, személyi edzővel formálták testüket, s a táncra is profi tanította őket. A fiúk mozdulataiért felelős Kónya Lajos koreográfus Los Angeles egyik legfelkapottabb sztiptíz klubját vezeti.

A Magic Boys október 18-tól látható országszerte a mozikban. További információ: www.magicboys.hu illetve www.facebook.com/magicboysthemovie .