Ed Philips és a Memphis Patrol - Ajándék koncertek a közösségteremtés jegyében

Ed Philips és a Memphis Patrol - Ajándék koncertek a közösségteremtés jegyében

A második születésnapját ünneplő, Európa első szám...

A második születésnapját ünneplő, Európa első számú Elvis Presley emlékzenekaraként jegyzett Ed Philips és a Memphis Patrol zenekar felajánlásaként, várja azon magyar és határon túli magyarlakta települések önkormányzatainak és kulturális intézményeinek jelentkezését, akik szívesen látnák településükön egy ingyenes, fergeteges rock and roll est keretében a csapatot.

A második születésnap alkalmából most a zenekar ajándékoz!

A zenekar a fellépésért nem kér tiszteletdíjat, így könnyítve meg egy sikeres rendezvény megszervezését. A zenekar a közösségteremtés híveként döntött úgy, hogy a pályázók közül kiválaszt egy-egy települést, és - mint itthon, mint a határon túli magyarlakta vidékeken – ahol egy kivételesen egyedi színpadi megjelenéssel tolmácsolja Elvis Presley legnagyobb slágereit.
Elsősorban azon településekről várunk jelentkezőket, melyek húszezer vagy annál kevesebb lélekszámúak, és rendelkeznek színpaddal és rendezvényteremmel. Az Ed Philips és a Memphis Patrol zenekar két év alatt 8 országban járt, idén, Elvis Presley születésnapján megjelent első lemeze, tv műsorok vendégei volt, a hazai és nemzetközi sajtóban is pozitív kritikákkal büszkélkedhet.

Jelentkezni 2013. november 30.-áig lehet az elvispatrol@gmail.com email címen.

A fellépés tervezett időpontja: 2014 tavasza.

További részletek Csikány Tamás - Fácán zenekarvezetőtől a +36203341297-es telefonszámon, vagy az elvispatrol@gmail.com email címen kapható.