Pannonia Allstars Ska Orchestra - Mulatós ska party a Barba Negra Track-ben

Pannonia Allstars Ska Orchestra - Mulatós ska party a Barba Negra Track-ben

Hatalmas bulira készül a Track-ben stílus hazai pi...

Hatalmas bulira készül a Track-ben stílus hazai piacvezető zenekara, a Pannonia Allstars Ska Orchestra. KRSA-ék különleges setlisttel készülnek a szombat estére.

11 – a nemzetközi ska fesztiválok ünnepelt sztárja és az itthon is tisztességes méretű rajongótáborral bíró Pannonia Allstar Ska Orchestra idei esztendejét ez a mesterszám lengi körül. 11 tag 11 éve a pályán, ez alatt 11 hangzóanyag életre hívása a 2003-as, első demótól a két éve megjelent Lovemonster-ig. Időközben sikerült kivívni nemcsak a publikum odaadását világszerte, de a ska/reggae kultúra olyan gurujai is tisztelettel viszonyulnak a zenekarhoz, mint Robert "Bucket" Hingley, a The Toasters alapembere és egyben a Megalith Records főnöke. Nem véletlen, hogy 2007 óta jó néhány PASO-anyag az amerikai kiadónál jelent meg.

A PASO 2014 nyarán is sorra járja a fesztiválokat bel- és külföldön egyaránt. A 11 éves zenekar nyári turnéjának budapesti állomását a Barba Negra Trackben tartja. A július 19-ei est különlegessége az, hogy olyan dalok is elhangzanak, amik nincsenek benne az általános fesztiválprogramban, sőt a bátrak közül valaki egy igazán ritka élményben is részesülhet - a színpadon énekelhet a PASO-val.

Pannonia Allstars Ska Orchestra
Barba Negra Track
2014 07.19.
19:00 kapunyitás
20:15 Pannonia Allstars Ska Orchestra

Jegyár:

Elővételben: 1000Ft.
Helyszínen: 1500 Ft.

Jegyvásárlás:

-Broadway hálózatában:
http://www.broadway.hu/koncert/paso-2.html

- Ticketportal:
http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=40783

- Track hálózatában:
http://track.barbanegra.hu/paso_20140719

Barba Negra Track jegypénzátárában hétfőtől szombatig minden nap 15:00-tól 20:00 óráig. Programnapokon 15:00-tól.