Slash: World On Fire - Ősszel érkezik a harmadik szólólemez

Slash: World On Fire - Ősszel érkezik a harmadik szólólemez

Szeptember 15-re várható a harmadik Slash-szólóalb...

Szeptember 15-re várható a harmadik Slash-szólóalbum,a World On Fire, amely a jelenlegi felállással (Myles Kennedy, Brent Fitz és Todd Kerns) a második anyag. A lemez produceri munkálatait Michael "Elvis" Baskette (Alter Bridge, Falling In Reverse, Incubus) végezte, artwork-jét Ron English kortárs művész tervezte.

Tracklista:

“World on Fire”

“Shadow Life”

“Automatic Overdrive”

“Wicked Stone”

“30 Years to Life”

“Bent to Fly”

“Stone Blind”

“Too Far Gone”

“Beneath the Savage Sun”

“Withered Delilah”

“Battleground”

“Dirty Girl”

“Iris of the Storm”

“Avalon”

“The Dissident”

“Safari Inn”

“The Unholy”


A Guns N' Roses és a Velvet Revolver egykori gitárosa 2010-ben kezdett el szólóban tevékenykedni, ekkor megjelent debütáló albuma minden egyes trackjén különböző előadók énekelnek (Ozzy Osbourne, Fergie and Myles Kennedy, stb.). Ezt követő 2012-es Apocalyptic Love című albuma a Billboard Top 200-as chartjának 4. helyén nyitott és két No. 1 U.S. rock rádió slágert hozott a gitárosnak, melyek a “You’re A Lie” és a “Standing In The Sun”.

A World On Fire címadó kislemeze június 16-án jelenik meg, a mai azonban nem csak az új lemez bejelentésének a napja, de ma kerül nyilvánosságra az amerikai és európai turnékörút is. A hozzánk legközelebb eső, eddig ismeretes helyszín: Bécs, Stadthalle, időpont: november 19.!