The Silver Shine menni Amerika - A világhírű magyar punkabilly trió újvilági turnéja IV.

The Silver Shine menni Amerika - A világhírű magyar punkabilly trió újvilági turnéja IV.

Felpörögtek az események Silver Shine-ék körül, eg...

Felpörögtek az események Silver Shine-ék körül, egyre sűrübben érkeznek a videóbejelentkezések, nem véletlen, egyre izgalmasabb vidékeken halad a turné, és a csapatnak is sikerült teljesen aklimatizálódnia. A Tuba City-i Hopi indiánok, hasonlóan a Navajo-khoz totális extázisban zúzták végig a két csapat buliját, az indiánlányok masszívan bevették a színpad előtti sorokat, különösen Kriszta bőgő-kiállásainál volt nagy sikoltozás. Elképzelhető, nem láttak még ilyet. Bizonyos dél-amerikai indián törzseknél kifejezetten matriarchális a berendezkedés, ám, hogy az észak-amerikaiaknál - és azon belül a hopiknál - is így van-e, nem tudjuk. Mindenesetre a hopi lányok reakciójában benne rejlik egy bimbózó szüfrazsett mozgalom. :-D

Sikerült tegnap egy rövid kitérőt tenniük útban Las Vegas felé a Grand Canyon-hoz. Atiék beszámolója szerint átadhatatlanul lenyűgöző és monumentális, az alábbi videófelvétel sem tudja igazán átadni a látványt. Na, majd mindenki megnézi magának, ha tudja. :)
A banda már tegnap megérkezett Vegas-ba, ahol ma lesz bulijuk a Bunkhouse Saloon-ban. Türelmetlenül várjuk a fejleményeket.