Élő Dn'B - Évzáró Brains Koncert a Pecsában

Élő Dn'B - Évzáró Brains Koncert a Pecsában

Bár még másfél hónap hátra van, nyugodtan kijelent...

Bár még másfél hónap hátra van, nyugodtan kijelenthetjük, hogy pályafutásának eddigi legsikeresebb évét zárja a Brains zenekar: a fesztiválok többségén immáron a nagyszínpadokról köszönthették rajongóikat, valamennyi önálló budapesti koncertjük kivétel nélkül teltházas volt, emellett több vidéki nagyváros klubjában nézőcsúcsot döntöttek.
„Magasra tettük a lécet és most még magasabbra fogjuk: néhány hónapra eltűnünk a budapesti színpadokról az új lemez munkálatai miatt. A szokásos gólyabálok mellett egyetlen nyilvános nagykoncertet adunk csak év végén – ez viszont mérföldkő lesz eddigi pályafutásunkban” – írták egy hónappal ezelőtt Facebook oldalukon.

Most tehát lehull a lepel: a srácok december 28-án lépnek fel a Petőfi Csarnokban, ahol a megszokott közönségkedvenc dalok mellett a zenekar első ízben mutat be néhány szerzeményt a várva várt új albumról. Ahogy a Brains rajongói megszokhatták: a koncertet hajnalig tartó táncos party követi – ezúttal Wondawulf és Jumo Daddy prezentálásában – és a jegyárakat a zenekar a továbbiakban is igyekszik a megfizethető kategóriában tartani (elővételben 1600, a helyszínen 1900 forintért lehet majd belépőt váltani.)
A nagy bejelentés mellett a srácok tovább tépik a rajongók idegeit: az eseményen egy másik igen sikeres, hazai zenekar is fellép, akikről a Brains tagjai csak annyit voltak hajlandóak elárulni, hogy „…nagyon sokan fognak kibújni a bőrükből örömükben a hír hallatán”. A jegyek értékesítése december 1-én indul – ekkor jelentik be a vendégfellépő kilétét is. - PR Garden