Csemer Boglárka “Boggie”- Sinha Róbert duó, Szatmári Juli és zenekara, Pátkai Rozina Quartet @ Fonó

Csemer Boglárka “Boggie”- Sinha Róbert duó, Szatmári Juli és zenekara, Pátkai Rozina Quartet @ Fonó

Az egyik legnézettebb magyar Youtube-videó (Parfüm...

Az egyik legnézettebb magyar Youtube-videó (Parfüm) főhősnője, Csemer Boglárka alias Boggie december 28-án egy új, a magyar népzene motívumaiból építkező műsorral érkezik a Fonóba Sinha Róbert gitárművész segítségével. Az esten jelen lesz Szatmári Juli , aki magyar és angol nyelvű dalaiban ötvözi a pop, folk és jazz zene elemeit és a számos nemzetközi versenyen díjazott Pátkai Rozina zenekarával.


2014 januárjában futótűzként járta be a világot Csemer Boglárka Boggie Parfüm című dala, illetve a hozzá készült videoklip. Alig néhány hét leforgása alatt több mint 25 millió emberhez jutott el a dal, és a dal által közvetített üzenet és Boggie számos meghívást kapott a világ különböző pontjairól. Egy amerikai meghívásának eleget téve állt össze egy – a magyar népzene motívumaiból építkező - műsor Sinha Róbert gitárművész segítségével; amely most a Fonóban is megszólal.Szatmári Juli magyar és angol nyelvű dalaiban ötvözi a pop, folk és jazz zene elemeit. Nyeső Mari tanítványként a dal az első számára, különböző formációkban régóta lép fel, triójával, Rozsnyói Judittal és Günsberger Ákossal tavaly megnyerték a Hangfoglaló Tehetségkutató Versenyt. Zenekara 2013-ban alakult. 2014 áprilisában nagy sikerrel szerepeltek az MR2 Akusztik színpadán.
Pátkai Rozina, énekesnő Magyarországtól az Egyesült Államokig felhívja magára a figyelmet csodás hangjával, előadásmódjával, személyiségével. Pályáját klasszikus énekkel kezdte az olasz gyökerekkel rendelkező, fiatal magyar énekesnő, aki harmadik éve kápráztatja el rajongóit latin jazz muzsikájával. Számos nemzetközi verseny díjazottja, elismeréseinek sorát jazz és Fringe fesztiválok színpadain gazdagította szerte a világban.