Nem csak tűzijáték lesz augusztus 20-án

Nem csak tűzijáték lesz augusztus 20-án

Rengeteg sokszínű, minőségi program várható augusz...

Rengeteg sokszínű, minőségi program várható augusztus 20. estéjére. Például a Művészetek Palotája jazz koncertekkel nyitja új évadát délután öttől, három helyszínen. Fellép a Tzumo Trió (Oláh Tzumo Árpád – zongora, Egri János - bőgő, Csízi László - dob), a Meleg Tamás Quintet és a Little Jazz Band és Police Big Band.

A Gozsdu Manó Klubban "a bulihoz vezető út vetítéssekkel, felolvasásokkal és költészettel lesz kikövezve: először is (18:00) romkocsmaszakértők beszélik meg - szigorúan kötetlenül - a romkocsmák folyamatosan táguló univerzumának sajátosságait, majd (19:00) hatvan percben hat költő (Csobánka Zsuzsa, Izsó Zita, Kukorelly Endre, Schein Gábor, Simon Márton és Térey János) jut szóhoz és 10-10 perces felolvasási lehetőséghez."

A Dürer Kertben a csehek ellen demonstráló Los Angeles-i hardcore brigád, a Terror és sleppje (a Naysayer szintén az USA-ból és a Brutality Will Prevail Nagy-Britanniából) ad koncertet a prágai fellépés helyett. Scott Vogel-ék természetesen a Lamb Of God-os Randy Blythe meghurcolása miatt durciztak be a bohemikre.

A Zöld Pardonban Családi Rántotthúsozás és Pörköltözés indul 11 órától. A megszokott menük mellett két különlegességgel is várnak mindenkit: gulyásleves vagy hagymaleves cipóban.
Hétvégi menü: 2900 Ft
Hétvégi menü cipós levessel: 3550 Ft
A kicsiknek játszósarok színezőkkel, frizbivel, a nagyoknak italakciók.

Az A38 pedig Mesehajóvá alakulva gyerekestől várja a családokat.