Egy Kiss Erzsi Zene - Új lemez és lemezbemutató

Egy Kiss Erzsi Zene - Új lemez és lemezbemutató

Új lemezzel jelentkezett az év végi forgatagban Ma...

Új lemezzel jelentkezett az év végi forgatagban Magyarország egyik legérdekesebb hangja az Egy Kiss Erzsi Zene, amely 2014. december 21-én vasárnap mutatja be új anyagát a Budapest Jazz Clubban. Hallható lesz a tizenkét vadonatúj dal a lemezről, de több régi szerzemény is felcsendül, kicsit újra gondolva a mintegy másfél órás koncerten.

A különleges dalszövegeiről ismert, hangjával és zenéjével közönség kedvencé vált Egy Kiss Erzsi Zene egy új nagylemezt készített az év végére. A tizenkét inspiráló szám között egy a Szabó Balázs Banddel is közös szerzemény az „Álmok dala” is megtalálható, amit a legtöbb rádió nagy érdeklődéssel fogadott.
A lemez címe „Szabad a szív” lett, mely színes, stílusokban gazdag anyag. Az album magyar dalai szépen illeszkednek a sorba, képzelet gazdag, mesés világa harmonizál a régebbi nótákkal. Zenei humorral és önmagában is dallamos nyelvi improvizációkkal találkozhatunk – a lemezbemutatón is résztvevő zenészeknek köszönhetően. Jellemző a számtalan megközelítés, a játékos energiák orgiája, az inspiratív szabad felfogás és megannyi stílusjáték.

Kiss Erzsi így elmélkedett a lemez anyagáról:
- Bár 2013 óta dolgoztunk a lemez dalain, de egy pillanatig sem érzem, hogy meg lehetne unni. Felszabadító, az ember szívének-lelkének szabadságot és melegséget adhat, remélem, feltöltődést nyújt mindenkinek, aki meghallgatja. – majd a lemezbemutatóról is beszélt - Feltétlenül érdemes élőben is meghallgatni a lemez anyagát, hiszen hatalmas pluszokat adnak hozzá a lemezbemutatón résztvevő zenész barátaim, kiknek a kreativitása átragad a közönségre is. Több olyan dal is elhangzik majd, mely nem fért már fel a „Szabad a szív”-re, de ugyan olyan értékű művekről van szó, mintha rögzítettük volna a CD-n.Az Egy Kiss Erzsi Zene tehát mindenkit szeretettel vár 2014. december 21-én vasárnap a Budapest Jazz Clubban a „Szabad a szív” lemezbemutatóján este 8 órától.


Szabad a szív - Egy Kiss Erzsi Zene lemezbemutató
2014. december 21., vasárnap 20:00
Budapest Jazz Club (Hollán Ernő utca 7. Budapest, 1136)
Belépő: 1400 HUF, CD-vel együtt 2800 HUF.
Vendégek :
Pápai István – ütőhangszerek
Rózsa István – tuba/helikon
Bakai Márton – hegedű
Csernus Édua – vokál
Veres Ida – vokál