The Beatles emlékest - A Hard Day's Night 50 @ Barba Negra Track

The Beatles emlékest - A Hard Day's Night 50 @ Barba Negra Track

A mai napon 50 éve, hogy megjelent a zenei világ e...

A mai napon 50 éve, hogy megjelent a zenei világ egyik legmeghatározóbb albuma a Beatles: A Hard Day's Night-ja.

Minden idők egyik legsikeresebb bandájának a The Beatles-nek 1964.07.10-én jelent meg az "A Hard Day's Night" című albuma. A világon számos helyen tartanak e jubileumi alkalomból emlékesteket. Természetesen a magyar Beatles rajongók sem maradhatnak efféle csemege nélkül, tehát úgy döntöttünk, hogy mi is készülünk nektek egy kis finomsággal!

Már számos zenész csatlakozott a kezdeményezéshez, ahol élőben hallgathatjátok meg, az ő tolmácsolásukban ezt a nagyszerű albumot, persze, még jó-néhány más Beatles nótával együtt! Mindenkit várunk sok szeretettel a Barba Negra Track-be 2014.07.10-én, az este 19:00-kor kezdődő The Beatles: A Hard Day's Night album kiadásának 50. évfordulójára szervezett emlékestre!

Akik már biztosan fellépnek: Béla Tolcsvay, Szilveszter Jenei, József Margit, Fekete Jenő, Kékesi Bajnok László, Dániel Kékesi(apa és fia), Lászlo Kyru Radovics, Tibor Papp, László-Bigyó Szilágyi , Subicz Attila, Richard Gabrieli, Attila Héri, Zsolt Derecskei-ék a The Bits zenekarral, Gábor Szántó"Faszi", György Gracza-ék a :: The Beaters Band::-el, Vörös Gábor, András Petruska, Zoli Kiss és Zsolt Nagy"Liszt"(a ZBB-ből),
Szále Nóra, Écska Pleszkán,...
...

A lista még nem végleges!

18:30 kapunyitás
19:00 A Hard Day's Night 50

Koncert után buli hajnalig!


The Beatles: A Hard Day's Night 50.
Barba Negra Track
2014. 07. 10.
kezdés: 19.00

Elővételben: 1000,- Ft
A helyszínen: 1500,- Ft/Press Machine/