A38 - Az Airbourne koncertje a Club 202-ben, D-Nox & Beckers fellépése az Akváriumban lesz

A38 - Az Airbourne koncertje a Club 202-ben, D-Nox & Beckers fellépése az Akváriumban lesz

A Budapestet elérő dunai árvíz miatt az ausztrál A...

A Budapestet elérő dunai árvíz miatt az ausztrál Airbourne június 12-i koncertje változatlan időpontban és jegyárral, de más helyszínen lesz.
Az új helyszín a Club 202 (1116 Fehérvári út 202.). A jegyeket
elővételben, 4900 forintos áron kizárólag az A38 Hajó honlapján
(www.a38.hu) lehet megváltani, június 11-én
éjfélig. A Club 202-ben kizárólag a koncert napján van lehetőség
jegyvásárlásra, 5500 forintos áron. A már megváltott jegyek
természetesen érvényesek, a helyszínváltozás miatt jegyet visszaváltani nem áll módunkban.

D-Nox & Beckers június 7-i fellépésére szintén új helyszínen, de
változatlan időpontban és jegyárra kerül sor. Az új helyszín az
Akvárium Klub (V. ker, Erzsébet tér). A már megváltott jegyek érvényesek.

A legfrissebb, ma 10:39-kor kiadott vízügyi előrejelzés alapján az A38 Hajó június 13-áig zárva tart, az erre az időszakra meghirdetett
programok elmaradnak, illetve a fenti két program más helyszínre kerül át. Ebben az időszakban az A38 Hajó étterme és bárjai is zárva tartanak, illetve a menetrend szerinti dunai hajóforgalom is szünetel. A hét második felének programjairól hétfőn adunk tájékoztatást. Az online jegyértékesítés zavartalanul üzemel.

Az A38 Hajó információs szolgálata az árvíz alatt minden nap 10 és 18 óra között érhető el a 464 39 40-es számon. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk az A38 Hajó honlapján illetve Facebook-oldalán és Twitter-csatornáján.

Az árvíz A38 Hajót érintő fejleményeit élőben lehet követni az A38 Hajó Ustream-csatornáján (http://www.ustream.tv/a38). Az árvíz tetőzése az A38 Hajónál június 10-én a reggeli órákban várható, történelmi magasságot jelentő 886 centiméterrel. Mivel a budapesti szakasz egyetlen ilyen funkciójú webkamerájáról van szó, a csatorna látogatottsága igen magas, a befolyó reklámbevételeket partnerünkkel, a Ustreammel közösen az árvízkárosultak megsegítésére ajánljuk fel.

Az elmaradó koncertekre a már megváltott jegyeket személyesen az A38 Hajón lehet visszaváltani az árvíz levonultát követő 30 napon belül. A kellemetlenségért mindenkitől elnézést kérünk, egyben szolidaritásunkat
fejezzük ki az árvíz károsultjai, illetve az árvízi
katasztrófaelhárításon dolgozó szakemberek és önkéntesek mellett. - A38 Press