Scott Weiland összetrombitálná a Velvet Revolvert

Scott Weiland összetrombitálná a Velvet Revolvert

Miközben Slash kiválóan érzi magát, járja a világo...

Miközben Slash kiválóan érzi magát, járja a világot Myles Kennedy-vel és bandájával, akárcsak Duff McKagan, aki hasonlóképp jól elvan a Loaded-del (épp most szerveztek le egy japán miniturnét Steven Adler bandájával!) Scott Weiland egy közelmúlbeli Rolling Stone-nak adott interjújában keményen puncsol ex-kollégáinak, és a Velvet Revolver feltámasztását forszírozza.

"Úgy gondolom, itt a legmegfelelőbb alkalom, hogy újra összeálljon a Velvet Revolver. Slash óriási dolgokat tett le az asztalra, és várom a lehetőséget, hogy ismét a balomon láthassam, a másik oldalon pedig Duff-ot, aki véleményem szerint minden idők legnagyobb rock n' roll és punk rock basszerosa. És még mindig remek formában van, jobban hasít mint bármelyik 25 éves ezen a bolygón. És szívesen látnám újra Matt-et (Matt Sorum dobos) és Dave-et (Dave Kushner gitáros), akik egyszerűen hihetetlen muzsikusok. Ahogy a közhely tartja: ha a rock istenei úgy akarják, meg is történik."

Duff még szeptemberben nyilatkozott az esetleges folytatásról és Weiland utódjáról: "Egyelőre most nincs senki. Azt hiszem elég sokáig leszünk turnén Slash és én is, hogy az emberek abbahagyják a kérdezgetést. Ha újra megállapodunk egy helyben, elkezdjük keresni a megfelelő srácot."

Weiland hozzáállása egyfelől érthető, másrészt indokolatlan, hiszen elfoglaltsága akad bőven: régi bandájával a Stone Tmple Pilots-szal több nagyobb megmozdulása volt, szólóbandájával, a Wildabouts-szal épp lemezfelvételre készül, és nemrég bejelentette, hogy nőül kívánja venni barátnőjét, Jamie Wachtel-t.
Ez utóbbi kettő mondjuk elég költséges művelet, Weiland életmódjáról már nem is beszélve, az igaz.