Rage Against The Machine - 20 éves a debüt-lemez, az új anyagra még nem állnak készen

Rage Against The Machine - 20 éves a debüt-lemez, az új anyagra még nem állnak készen

"Amikor a zenekarok hozzálátnak egy lemezhez, azt...

"Amikor a zenekarok hozzálátnak egy lemezhez, azt általában minden tag akarja, ez pedig a Rage Against The Machine-re most nem jellemző." - nyilatkozta Tom Morello gitáros - " Mindenki nagyon jól kijön a másikkal, barátok vagyunk és elvtársak, de van az úgy, hogy az ember mégsem áll készen az együttműködésre. Nincs olyan perc, hogy ne foglalkoznék valamivel, a zenével, politikával, a családdal. Ha eljönne az a pont, hogy a Rage több időt igényelne,
nyitott lennék rá, de ez most jelenleg nincs terítéken."

Rage Against The Machine XX címmel november 27-én napvilágot lát az első lemez megjelenésének 20. évfordulóját ünnepelni hivatott újra kiadás, amely 3 formában lesz megvásárolható: szimpla CD-n, egy dupla CD-t és egy DVD-t rejtő pakk formájában valamint kapható lesz egy deluxe box is, amely magában foglal 2 CD-t, 2 DVD-t, a debüt-lemezt exklúziv picture-vynil-en továbbá egy 40 oldalas booklet-et és egy dupla oldalú posztert is.

Az egyik CD természetesen az eredeti lemezt rejti maxik B-oldaláról bemásolt ritkaságokkal kiegészítve, a másik CD-n pedig azok a demófelvételek hallhatóak, melyek anno a zenekart hozzásegítették a Sony-val kötött szerződéshez.
A DVD-k egyikén a RATM 2010-es Finsbury Park-beli bulija látható, a másikon pedig egy '91-es buli a Cal State North Ridge-en.