Ma este Párizsban lép fel a The Rolling Stones

Ma este Párizsban lép fel a The Rolling Stones

"A Rolling Stones egy rövid koncertet ad bemelegít...

"A Rolling Stones egy rövid koncertet ad bemelegítésként ma este, október 25-én, csütörtökön Párizsban" - írta az együttes reggel a Twitteren. Az interneten szerdán terjedt el az a hír, hogy a Rolling Stones csütörtökön egy kis párizsi klubban, a 700 férőhelyes Trabendóban, hétfőn pedig egy zártkörű rendezvényen a Théatre Mogador nevű szórakozóhelyen ad koncertet.

A bejegyzés megjelenését követően hatalmas sor alakult ki a Champs Elysées sugárút Virgin Megastore üzlete előtt, ahol a jegyeket árusították, alig 15 euróért. Egy személy összesen két, névre szóló jegyet vehetett. A hatalmasra duzzadt tömeg miatt az árusítást az eredetileg meghirdetett 12 óra helyett 10 órakor megkezdték és néhány perc alatt mind a 350 hely elkelt.

A párizsi meglepetéskoncertet eredetileg csütörtök reggel akarta a Rolling Stones hivatalosan bejelenteni, de miután a hír szerdán kiszivárgott, az első rajongók már éjfélkor megjelentek a jegyeket árusító üzlet előtt, a hajnali órákban pedig már csoportosan érkeztek az emberek. A Virgin Megastore azt közölte, hogy hétfőn értesült arról, hogy náluk fogják a jegyeket árusítani. Az érkezők lemoshatatlan filctollal sorszámot kaptak a kezükre, később azzal mehettek a pénztárba. Többen közülük könnyes szemekkel mondták el a France 2 közszolgálati televízió híradójában, hogy ötven éve várnak a pillanatra, hogy élőben hallhassák Mick Jaggert énekelni. - MTI