Nyereményjáték: Balkan Fanatik-lemez, Alexandra- és Silenos-kiadványok

Nyereményjáték: Balkan Fanatik-lemez, Alexandra- és Silenos-kiadványok

Az idén 70 esztendős Bernard Cornwell a BBC-nél el...

Az idén 70 esztendős Bernard Cornwell a BBC-nél eltöltött tíz év után történelmi regények írásához látott, jelenleg az Egyesült Államokban él és több sikeres forgatókönyv is nevéhez köthető. 2012-ben megjelent műve, az 1356 színpompás, lebilincselő kalandregény, csodálatos történet egy szent ereklye utáni hajszáról, amely az emberek végzetét és egész nemzetek sorsát képes megváltoztatni.
A kötetből egy példányt kisorsolunk a helyesen felelők közt.

HOL SZÜLETETT BERNARD CORNWELL?

A megszokott sorlemezek után egy eddig ismeretlen útra lépett a Balkan Fanatik. A most megjelent On The Road című lemezük ugyanis híján van az eddig képviselt popularitásnak. Lepéék ezúttal a magyar népzenét török-arab motívumokkal gyúrták egybe, majd mindezt elektronikus köntösbe bújtatták. Az album nem is teljesen Balkan Fanatik-lemez, hanem a csapat két zenei agyának, Lepének és Yorgosnak egy „Oriental” side projektje. 3 lemezt sorsolunk, a kérdés:

HOL VOLT AZ ONT THE ROAD LEMEZBEMUTATÓ KONCERTJE?


"A Silenos Kft. azzal a céllal jött létre, hogy minőségi, kortárs zenékkel, zenészekkel, az ifjúsággal foglalkozó könyveket jelentessen meg a magyar piacon, minél igényesebb és körültekintőbb formában."

A Silenos Kiadó 2008 óta tucatnyi - főként könnyűzenei - kötettel gazdagította a hazai kultúrát, sok közülük az egyetlen magyar nyelven megjelent kiadvány egy-egy zenekar illetve művész munkásságáról.

Csak néhány név: Rage Against The Machine, Queens of the Stone Age, Vágtázó Halottkémek, Placebo, Dave Grohl, Chet Baker, The Cure, stb., de a Silenos gondozásában jelentek meg Felhőjáró Baksa-Soós Attila pop/rock-korlenyomatai, a Rocklitera Vol. 1 és 2.
Részletes kínálat: www.silenos.hu

A kiadó jóvoltából 3-3 VHK-, Muse-, QOTSA- és Cure-kötetet kisorsolunk azok között, akik felsorolnak a Silenos-kiadványok közül legalább egy nem zenei témájú könyv címét.A válaszokat december 22-ig várjuk a jatek@rockelet.hu címre.