Sir Ozzy Osbourne, a metal lovagja

Sir Ozzy Osbourne, a metal lovagja

A legendás énekes lovaggá ütéséért indított aláírá...

A legendás énekes lovaggá ütéséért indított aláírásgyűjtést az interneten egy rajongója, aki szerint ez a minimum, amit a Black Sabbath frontembere megérdemel a zeneiparban végrehajtott, több mint 40 éves szórakoztató és inspiráló munkájáért.

Ozzy sem hagyhatta szó nélkül a kezdeményezést, szerinte nem is történhetne jobb dolog annál, mint hogy lovaggá ütik. „A feleségemből így lady lenne, amit elég menő dolog. De azért nem leszek mérges, ha mégsem jön össze.” - nyilatkozta.

Az idén 66 éves énekes azt is elárulta, hogy sokkolta a tény, hogy lassan fél évszázada áll a színpadon. „Mikor az első albumunk kijött a Black Sabbath-al, azt gondoltam, hogy ’Ez király, pár évig működhet a dolog. Majd berúgunk minden este, és csajokat viszünk fel a hotelszobánkba.’ Most pedig itt vagyok, 45 éve játszom, és jobban érzem magam, mint valaha. Voltak nehéz idők is a pályafutásomban, de megtanultam, hogy nem szabad feladni.”

A bölcs rocker annyira a toppon van, hogy a nemrég azt nyilatkozta, hogy a turné befejeztével még egy új album készítésére is megvan az esély. - Kenderesy Anna