Ganxsta Zolee és a Kartel feat. Fényes Ösvény, vendég: Siska Finuccsi (Bloose Broavaz), Dynamic, Vil

Ganxsta Zolee és a Kartel feat. Fényes Ösvény, vendég: Siska Finuccsi (Bloose Broavaz), Dynamic, Vil

Nem telhet el Park-idény legalább egy Kartel-konce...

Nem telhet el Park-idény legalább egy Kartel-koncert nélkül, az idei elsőre június 12-én kerül sor. Természetesen a Fényes Ösvény nyújtja ezúttal is a zenei alapokat, a vendégek pedig Zolee kedvencei a hiphop utánpótlás-generációjából, azaz Siska Finuccsi és Funktasztikus lesznek. Mindketten a Bloose Broavaz kiadó oszlopos tagjai és már többször bizonyították, nem véletlen a nagy öregek elismerése feléjük.

Siska Finuccsi (Bloose Broavaz)
közreműködik: Phat (Bloose Broavaz), Funktasztikus, Dynamic, Vilkó (Action)

Italakcióink, minden nap:

17-20 óráig
korsó (6dl) Soproni 350 Ft
korsó (6dl) Heineken 425 Ft
vodka 350 Ft
koktélok 700 Ft

22-23 óráig
korsó (6dl) Soproni 350 Ft
korsó (6dl) Heineken 425 Ft
vodka 350 Ft

Nyitástól zárásig
Vodka Red Bull 990 Ft
Strongbow 2-őt fizet 3-at kap akció 1400 Ft


FOCI VB – 2014 A BUDAPEST PARK SÖRKERTJÉBEN

Kezdd nálunk a VB-t és nézd a Sörkertben a június 12-én kezdődő világbajnokság első mérkőzését, a Brazília-Horvátország meccset!
Hidd el, ide fogsz szokni, hiszen nyár, jó idő, 6 dl (korsó) hideg sör (Soproni, Heineken), finom kaják, óriás LED kivetítő, csocsó, sörpadok, akár 200-300 emberrel közös szurkolás és… FOCI VB!!!!!
A Budapest Park idén kimondottan erre az alkalomra hozta létre a Sörkert elnevezésű területet. A VB idején közel 200-300 főnek ad teret a helyszín, hogy együtt szurkoljanak barátok, társaságok a kedvenc csapatuknak. Hogy igazán otthonos legyen az érzés, a sör és a kaja is adott a minőségi élményhez, amit a nappali fénynél is jól élvezhető LED kivetítő nyújt.
A szünetekben lehet folytatni a meccset a csocsó asztaloknál. VB menü várja a megéhezőket, és a kifogyhatatlan italpultok pedig az akcióikkal teszik még csábítóbbá az ottlétet.

A belépés 21.00-ig ingyenes, utána 500 forintos „Buli Jegy” megvásárlásával nézhetsz meccset vagy élvezheted a Park nyújtotta többi szórakozási lehetőséget.