Hallottál már a HAANG-ról? Lehet, hogy épp téged szólít!

Hallottál már a HAANG-ról? Lehet, hogy épp téged szólít!

Micsoda? HAANG? Mikro online zenei katalógus, ami ...

Micsoda? HAANG? Mikro online zenei katalógus, ami a magyar elektronikus szcénában mozgó, feltörekvő producereket mutatja be. Célja az ismeretterjesztés, az itt megjelent előadók támogatása és a friss, hazai underground iránti igény stimulálása, mélyítése.

"A HAANG egyfajta infobázis. Koncepciónk az elektronikus zene legaktuálisabb hazai vonulatának összefogása. Egyrészt egyfajta propagálás, mert nem tudtunk kibékülni azzal, hogy hazai alkotók szebbnél szebb munkái vagy hamarabb kerülnek ki a határon túlra, vagy pusztán négy fal között maradnak ilyen – olyan okból. Másrészt közösségépítő szándéka van, hogy az itthoni zeneszerzők is lehetőséget kapjanak jobban megismerni egymást. Nem utolsósorban egy olyan felület, ami segítséget nyújt akár rendezvényeknek/minifeszteknek a line-up-juk könnyebb felvázolására. Hisszük, hogy sokunknak fontos, ne menjünk el behunyt szemmel /befogott füllel amellett, hogy minőségi magyar elektronikus zene van.

Amennyiben szeretnéd megmutatni munkáidat, kérlek írj a jelentkezes@haang.hu e-mail címre. Bármi egyéb információval kapcsolatos kérdésedet az info@haang.hu-ra várjuk."