Barba Negra Track kontra HétköznaPI CSAlódások - Megszólal a hely vezetősége

Barba Negra Track kontra HétköznaPI CSAlódások - Megszólal a hely vezetősége

Pro és kontra hallani verziókat a szombati összetű...

Pro és kontra hallani verziókat a szombati összetűzés részleteiről, ami a Barba Negra Track biztonsági személyzete és a HétköznaPI CSAlódások rajongói között támadt. Ami biztos: a zenekar egyik barátja sérülést szenvedett. Hogy az eset önvédelem volt vagy garázdaság... az ebben illetékes szervek majd eldöntik. Addig is íme a szórakozóhely álláspontja:


A 2014.06.07-én a Barba Negra Trackben történtekre vonatkozóan a szórakozóhely vezetősége az alábbi nyilatkozatot teszi közzé.

Már az elején szeretnénk kijelenteni, hogy az eddig lehozott közlemény- és kommentáradatra nem kívánunk reagálni, mert úgy gondoljuk, hogy nem ez fog a fennálló helyzetre megoldást adni.
Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a szombati eseményt nagyon sajnáljuk, és az abban szerencsétlenül járt vendégünknek ezúton is jobbulást kívánunk!

A Track szervezői hangsúlyozzák, hogy az eset ellenére továbbra is a vendégek biztonságos szórakoztatása a legfontosabb. Az április 30-ai nyitás óta közel félszáz koncert került sikeres és problémamentes lebonyolításra, a szombati HétöznaPI CSAlódások zenekarétól többségében jóval nagyobb nézőszámmal.

A mostani egy egyedi eset, melyet természetesen lelkiismeretesen kell a helyén kezelni a stábnak és az érintett zenekarnak is. A sajtóban megjelentek ellenére sem a mentőszolgálat, sem a rendőrség intézkedésére nem lehet senki részéről sem panasz, mindkettő gyorsan kiért a helyszínre, és tették a dolgukat, amiben a Track személyzete maximálisan partnerként működött közre.

Sajnos a fellépő zenekart illetően már nem tudunk egyértelműen pozitív nyilatkozatot tenni, hiszen a tények pontos ismerete nélkül nyilatkoztak egy olyan ügyben, aminek a hivatalos vizsgálata jelen pillanatban is tart. Az ilyen, és az ehhez hasonló eseteknél általános, hogy a zenekar és közönsége hallomásból, érzelmekkel, indulattal fűtve véleményez, ami senkinek nem jó.

Azt, hogy egy szórakozóhelyen történt incidens miatt, teljes kivizsgálás ismerete nélkül a szórakozóhely és a szervezők hitelességét megkérdőjelező, a valós történteket csak részben bemutató, csúsztatásokkal teli nyilatkozatok, kommentek kerüljenek napvilágra, igazságtalannak érezzük. A vezetőség felvette a kapcsolatot a zenekar nevében a Facebookon nyilatkozott menedzserrel, és rajta keresztül a sérülést szenvedett fiatalemberrel.

Továbbra is vállaljuk a következő vizsgálatokat és bízunk azok ránk nézve tisztázó eredménnyel történő lezárásában!

Mi tudjuk, hogy a vendégek felé felelősséggel tartozunk. A továbbiakban is megtesszük a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy ne forduljon elő többet ilyen sajnálatos eset.

Tisztelettel: a Track vezetősége