Jason Newsted visszatért

Jason Newsted visszatért

A Metallica egykori basszusgitárosa, Jason Newsted...

A Metallica egykori basszusgitárosa, Jason Newsted nemrég bejelentette: elkészült saját nevét viselő, új bandájának első felvétele, és hogy megújult honlapján (http://newstedheavymetal.com/) minden mozzanat nyomon követhető lesz.

"Nagyon boldog most az életem! Van egy új bandám, ami a saját nevemet viseli. Épp most fejeztük be az első anyag felvételeit. Újra erősnek érzem magam a zenéléshez, egy hónap múlva mindannyian hallhatjátok ennek eredményét!! Új év, új csapat, új élet!! Isten áldjon meg mindnyájatokat, alig várom, hogy megosszam a zeném veletek! Jason visszatért!!" - harsogta egy közelmúltbeli Facebook-posztja.

Talán ennyi időbe telt, míg kiheverte a Metallicából való kikerülését, ahol állítása szerint sosem érezte igazán jól magát? Vagy 2006-ban szerzett vállsérüléséből csak most épült fel? Mindenesetre egy másik posztban így nyilatkozott a metallicás évekről: "Szeretném, ha tudnátok, mennyire büszke vagyok a bandában töltött időkre... Hálás vagyok a 15 év alatt átélt csodálatos tapasztalatokért, és mindig nyitott leszek egy dzsemre a srácokkal."