Hegyalja 2013 - Személyre szabott, akciós  jegyek mindenkinek

Hegyalja 2013 - Személyre szabott, akciós jegyek mindenkinek

Vérbeli rock-paradicsom várja az idei Hegyalja Fes...

Vérbeli rock-paradicsom várja az idei Hegyalja Fesztivál látogatóit. Tokajban állomásozik júniusban többek között a Slayer, az Asking Alexandria, a Down, a Skindred, a Coal Chamber, az Anti-Flag és persze a kedvenc magyar bandák is. A Hegy’ bérletekért nem árt sietni, a legjobb áron már csak június 16-ig vásárolhatók meg a személyre szabott belépők az igazi fesztiválra.

VENDÉGVÁROSOK INGYEN
Talán a legnagyobb költségcsökkenésnek azok a szerencsések örülhetnek, akik állandó kecskeméti, dunaszerdahelyi, beregszászi, szabadkai, illetve székelyudvarhelyi lakcímmel rendelkeznek, hiszen a Hegy'-rajongók úgy döntöttek, hogy számukra egész héten ingyenes lesz a belépés a fesztivál területére.

MI FESZTIVÁLUNK BÉRLET A HEGY’ RÉGIÓ LAKÓINAK
A Mi Fesztiválunk Bérlet a Borsod-Abaúj-Zemplén és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyeiek szívét dobogtathatja meg. A két megyében állandó lakcímmel rendelkezők ugyanis 35 százalékos kedvezménnyel, mindössze 14.900 forintért válhatnak heti bérletet.

HÉTVÉGI BÉRLET
A Hegy’ szervezői azokról sem feledkeznek meg, akiket a hétköznapokon nem tudnak elszakadni a munkahelyükről, iskolából. Számukra a legideálisabb a pénteken és szombaton érvényes Hétvégi Bérlet, amely csupán 12.900 forintért beszerezhető.

HEGY’ – VOLBEAT KOMBO
A legkeményebb arcok, akik már nem bírják ki a Hegy’ig, a Volbeat budapesti, június 18-i koncertjén kezdhetik a felkészülést, ugyanis a dán metálüstökös magyarországi koncertjére és a Hegy'-re kombi jegyek is válthatók soha vissza nem térő, közel 10 ezer forintos kedvezménnyel.