Adler - Steven Adler új bandája

Adler - Steven Adler új bandája

Úgy tűnik, mostanában minden napra akad hír valame...

Úgy tűnik, mostanában minden napra akad hír valamelyik hajdani Gunner-ről. Az eredeti Gn'R felállás mentálhigiénés problémái miatt legkevésbé aktív tagja, Steven Adler is összeszedte magát és Adler's Appetite nevű haknibrigádja mellé toborzott egy másik bandát is. Az a helyzet, az egyszerűen Adler-re keresztelt zenekarban nagyon komoly potenciál rejlik, a stílszerű Back From The Dead címmel ellátott lemez anyaga is ezt támasztja alá:

http://www1.rollingstone.com/hearitnow/player/adler.html

Adler maga is elégedettnek tűnik: "nagyon büszke vagyok erre a lemezre...ezt az anyagot már több mint 20 éve akarom, és most végre megtaláltam a csapatot, akikkel megfelelően működik a kémia."

A Steven Adler - dob, Jacob Bunton - ének, Lonny Paul - gitár, Johnny Martin - bass felállás által rögzített Back From The Dead felvételeinél Jeff Pilson (Forigner, Dokken) producerkedett, a keverés pedig Jay Ruston (Anthrax, Stone Sour) munkáját dícséri.

Az egyik aréna-rock himnuszban, a Good To Be Bad-ben a Rob Zombie gityós John 5, Just Don't Ask c. balladában pedig a régi jóbarát, Slash közreműködik.

Az első single-höz klip is készült, íme: