Junkies 20/Szekeres 40 @ Barba Negra Track

Junkies 20/Szekeres 40 @ Barba Negra Track

Zenekarának 20., születésének 40. évfordulóját ünn...

Zenekarának 20., születésének 40. évfordulóját ünnepli a hétvégén a Track nagyszínpadán Szekeres András, aki megannyi meglepetést tartogat erre az estére.

A kerek évfordulók mindenkor elgondolkodtatják az embert, hogy mit tett, hogyan tette, és hogyan kellene másként. Szekeres Andris 40 éve és a Junkies 20 éve már bőven hordoz fordulókat, de egy dolog sosem változott, az pedig a punk, rock, zaj, zene, és a hozzá tartozó kellékek szeretete. Ha eddig nem történt lényegi változás, és a zenekar, illetve Szekeres művész úr sem tért meg a banki szféra öltönyös, jól viselkedős oltárán, akkor ez bizony már így is marad, és mindhalálig zajolós lesz. Ennek mi csak örvendeni tudunk, és támogatjuk is ezt a fajta életvitelt, még ha néha talán veszélyes is kicsit. Ezen az estén vendégekkel, a legnagyobb slágerekkel és persze tortával készül a zenekar, no meg igazi őrülettel. Érdemes kihagyni? A válasz egyértelmű: nem. Túl jó a csillagok együttállása!

A zenekar 100 darab VIP- jegyet ad ki erre az alkalomra, ami mellé ajándékba adja a csapat Szekeres Andris aznap megjelenő szólóalbumát, és egy korsó Roteburger kézműves sört. A jegy tulajdonosai a VIP- teraszról nézhetik végig a Junkies születésnapi koncertjét!

Junkies 20., Szekeres 40. születésnapi koncert
2014. 06. 20.
Kapunyitás: 18.00
Barba Negra Track