Harley Davidson Open Road Fest - Ma rajtol a 4 napos motorosünnep Alsóörsön!

Harley Davidson Open Road Fest - Ma rajtol a 4 napos motorosünnep Alsóörsön!

A mai napon (június 5.) indul az ország legnagyobb...

A mai napon (június 5.) indul az ország legnagyobb szabású motoros fesztiválja, a Harley Davidson Open Road Fest! Idén is - mint mindig - a Harley Davidson Budapest szervezésében kerül sor a több napos rendezvénysorozatra, immáron a 14. alkalommal. És ahogy eddig is, ezúttal is a Balaton partján, Alsóörsön kerül sor az eseményre, amelynek sztárfellépői ebben az évben ismét legendák a rockzene világából: csütörtökön a Ten Years After, szombaton pedig a Uriah Heep lép a fesztivál Nagyszínpadára, olyan hazai nagyágyúk mellett, mint a Tankcsapda, az EDDA, a Hooligans vagy a Magna Cum Laude.

A részletes program és minden részlet megtalálható az Open Road Fest honlapján, ahol az is kiderül, milyen úton-módon nyerhet valamelyikőtök egy teljesen egyedi dizájnnal bíró Harley-t!!

http://www.openroadfest.hu/

Néhány fontos hír az oldalról:

DAVE RIMMER JÁTSZIK AZ ELHUNYT BASSZUSGITÁROS HELYETT A URIAH HEEP-BEN

A Harley-Davidson Open Road Fest sajtótájékoztatójának napján meghalt a legendás zenekar, a Uriah Heep együttes tagja, Trevor Bolder. A sajnálatos tragédia után a zenekar menedzsere egy levelet intézett a fesztivál szervezőinek, hogy a június 8-i koncert nem marad el, a show-nak folytatódnia kell.

„Mindenkit megnyugtatunk, a Uriah Heep show folytatódik. Trevor helyét Dave Rimmer veszi át, aki a basszusgitáros betegsége alatt már folyamatosan játszott a zenekarral” – írta egy levélben a zenekar menedzsere.

A hatvankét éves korában elhunyt Trevor Bolder basszusgitáros hosszú betegség után rákban halt meg, Halálhírét a Uriah Heep jelentette be, akik “világklasszis basszusgitárosként” méltatták a csapat egykori tagját.

A brit hard rock együttes június 8-án, szombaton, 22.00 órakor ad koncertet a nagyszínpadon, a Harley-Davidson motorsorsolás és a Magna Cum Laude fellépése után.KÉSZPÉNZMENTES FIZETÉSI RENDSZER A FESZTIVÁLON

Az idei Open Road Fest napjaink legmodernebb készpénzmentes fizetési rendszerét alkalmazza, ahol maga a karszalag szolgál fizetőeszközül.

Magyarországon elsőként mutatkozik be az a csippel ellátott okos karszalag, amely egyben „pénztárcaként” funkcionál a résztvevők számára. A belépőjegy megvásárlásával a fizetőeszköznek is tulajdonosává válik a látogató, mellyel a fesztivál területére bejuthat, vásárolhat, posztolhat Facebook oldalára, valamint motorját is biztonságban tudhatja – mindezt egy érintéssel.

A belépést követően a fesztivál területén elhelyezett feltöltőpontoknál tetszőleges pénzösszeget lehet rátölteni a karszalagra (készpénzes fizetés illetve bankkártyás feltöltés egyaránt lehetséges). A folyamat ismétlése bármikor lehetséges, illetve a készpénz és bankkártyás feltöltés visszafizetése is ezeken a pontokon zajlik.

A jegyvásárlás után lehetőség van regisztrációra, mely nagyban növeli a készpénzmentes rendszer biztonságát, az elvesztett karszalagok így letilthatóvá válnak. . A kártyahasználat nagyon egyszerű, elegendő odaérinteni a karszalagot a POS terminálokhoz, amit a rendszer azonnal érzékel. Ezáltal mindenki követheti tranzakcióit: mikor, hol, mennyiért vásárolt. Ezzel összefüggő extra szolgáltatás, hogy a kijelölt helyeken a regisztrált látogató posztolhat Facebook adatlapjára a legaktuálisabb élményeiről.

A karszalagról vissza nem váltott összeget a fesztiválozók felajánlhatják a Bátor Tábor Alapítvány részére, amely közhasznú tevékenységének (daganatos és krónikusan beteg gyerekek élményterápiás táboroztatása) támogatására fordítja. Kérjük, segítse munkájukat a visszamaradt összeg egészének vagy egy részének felajánlásával. Köszönjük! A Bátor Tábor Alapítvány tevékenységével a fesztiválon közelebbről is megismerkedhetnek. Érdekes játékokkal, adományozási lehetőségekkel várják a sátrukban az érdeklődőket.