Square - Akusztikus trió Debrecenből

Square - Akusztikus trió Debrecenből

A SQUARE 2011-ben alakult, a Debreceni Rocksuli „t...

A SQUARE 2011-ben alakult, a Debreceni Rocksuli „túlkoros” növendékeiből. Az Élet úgy hozta, hogy különböző okok miatt többször is változott a csapat összetétele, a koncepció azonban ugyanaz maradt: baráti örömzenélés olyan színvonalon, ami másoknak is tetszik.  Nem az eredeti hangzást akarjuk rekonstruálni - inkább a dal okozta korábbi örömöket, hangulatokat, emlékeket szeretnénk visszaidézni a hallgatóságban.

Számtalan próba után a SQUARE szívesen látott visszatérő vendég Debrecen és környéke nyilvános helyein, rendezvényein. Rendszeresen lépünk fel a Roncsbárban, az Incognitóban, az Ifiház rendezvényein, vagy a hajdúszoboszlói Rock Caféban, de zenéltünk már a tiszaújvárosi Triatlon Nagyhéten vagy a tarcali Degenfeld Kastélyszálló fogadásán is. Budapesti koncertjeink szervezés alatt állnak.

A jelenlegi tagok:
Péntek Adrienn :::: cselló, ének
Nehéz Attila :::: ének, gitár
Tumbász Viktor :::: gitár, bass

A repertoár alapvetően a nyolcvanas-kilencvenes évek hazai és külföldi rockzenéjére épül, de természetesen nem maradunk süketek az utóbbi évtized sikereire, vagy akár a mai slágerekre sem. Egyetlen elv van: Minden dalnak szívből kell jönnie.

Igényes eszközöket (hangszereket- erősítőket-mikrofonokat) használunk. Mindennek eredményeképpen egyeztetés után mintegy másfél-két órás műsort tudunk adni, a helyszín és a társaság igényeinek megfelelően: éttermi teraszokon, rock-kocsmákban, kerti partikon, céges vagy települési rendezvényeken, egyetemi fesztiválokon.