Milagro (Santana Tribute) a Városligeti Sörsátorban

Milagro (Santana Tribute) a Városligeti Sörsátorban

A 2010-ben alakult, kecskeméti Milagro egy addig t...

A 2010-ben alakult, kecskeméti Milagro egy addig teljesen érintetlen szerepet töltött be felbukkanásával a palettán: Carlos Santana munkásságát hivatott ugyanis a zenekar tolmácsolni. Így vallanak magukról:

"Az a tény, hogy egy darab fából, és hat darab drótból mi mindent lehet kihozni, maga volt a csoda. A koncerten pedig azt láttam, hogy ez az ember nem csak játszik a gitárján, hanem az egész lénye benne van a zenében. Akkor értettem meg, hogy a gitár csak egy eszköz arra, hogy mi megérezzük azt a boldogságot, kiegyensúlyozottságot, harmóniát, ami Carlosban benne van. A zenéjéből árad a napfény, a vidámság, a szépség, és az, hogy Ő az élet minden percét megéli, nem pedig csak vár valami ködös, jobb világra. Őt nem lehet csak úgy ülve hallgatni. Elindul a zene, és egyszer csak elindul a lábad, a kezed, majd a fejed mozdul meg, és végül az egész testeddel táncolsz.

Ez a szemlélet hívta életre a mi zenekarunkat, a Milagrot, és persze Santana szeretete. Ezért mi nem csupán csak Carlos dalait játsszuk, hanem megpróbálunk egy Santana koncertet varázsolni a színpadra. A dalok a stúdióban tökéletesen szólnak, de a koncerten élnek igazán. A szabadság, a kreativitás teljesen áthatja koncertjeit. Mindig úgy játszik, ahogy az adott pillanat megköveteli, mindig azt játssza, ami AKKOR van benne, és ez maga a csoda. Koncertjeinken ezt a szabadságot, vidámságot, napfényt adjuk át a látogatóknak. Arra a 1.5 - 2 órára, amíg játszunk, felejtsen el mindent bajt, csak a zene maradjon, ami előhozza belőle azt az eredeti, gyermekes BOLDOGSÁGOT, ami azért van, mert ÉLÜNK!

Az élet maga a boldogság, maga a csoda.

Ez a MILAGRO."

Legközelebb június 14-én játszanak a Városligeti Sörsátorban, a belépés ingyenes!