Már dübörög a tatai Víz, Virág, Zene Fesztivál

Már dübörög a tatai Víz, Virág, Zene Fesztivál

Az RCKLT ajánlata:RCKLT Blues & Rockabilly Színp...

Az RCKLT ajánlata:

RCKLT Blues & Rockabilly Színpad:
A névazonosság nem véletlen. Igen, ez az a színpad, ami valószínűleg az RCKLT magazin kedvenc helyszíne lesz a Víz, Zene, Virág Fesztiválon. Fellép ugyanis az ország no. 1 rockabilly csapata, az idén 15 éves Mystery Gang és olyan blues-nagyságok, mint a Takács Tamás Blues Band, a Tátrai Tibusszal megerősített Sonia and the Soulbrakers vagy Deák Bill Gyula Charlie-val kiegészülve.

Lovarda-Romkocsma Színpad:
Budapest egyik elsőszámú turisztikai látványossága miért is ne okozhatna örömet a tatai fesztiválozóknak is? A Romkocsma dizájnhoz azonban igényesen összeválogatott zenei felhozatal is dukál, amely a fiatalabb közönség igényeit is kielégíti. Heaven Street Seven, Carbonfools, Anna & the Barbies, Mississippi Big Beat és további zenekarok teszik kerekké a hangulatot ezen a helyszínen.


Mississipi Big Beat
A Víz, Zene, Virág egyik izgalmas produkciója, amit azért is emelnénk ki, mert zenéjük legalább annyira eklektikus és generációkat egyesítő, mint maga a fesztivál. Egy új, és egyben régi világba vezet bennünket a hazai blues veteránjának számító Oláh Andor szájharmonikás, és a gitáros Gál Csaba Boogie. A csapat a bluesban eddig összegyűjtött ismereteket a mai kornak megfelelő, friss hangzásvilággal, azaz egy jó adag elektronikával ötvözte, az 1920-as években született nótákat így észrevétlenül napjaink hangzásvilágba ültetik át. Az alkimista recept: végy egy adagot a rap szlengjéből, a népzenék nektárjából, vegyítsd ezt a Big Beat ritmusával, és mindezt jól keverd össze a blues kormos fazekába.

Részletes Program: http://vizzenevirag.hu/programok/