LGT - Dupla koncert az Arénában

LGT - Dupla koncert az Arénában

A nagy érdeklődésre tekintettel a korábban meghird...

A nagy érdeklődésre tekintettel a korábban meghirdetett időpont másnapján, 2013. február 16-án is lesz LGT-koncert a Papp László Budapest Sportarénában, így a zenekar dupla fellépést tart.

A magyar rockzene történetének egyik legfontosabb zenekara február 15-én és 16-án öt és fél év szünet után áll színpadra. Az LGT korábban még sohasem játszott a Papp László Budapest Sportarénában, a három hónap múlva esedékes dupla fellépésüknek az Újrahasznosítás címet adták.

A Locomotiv GT 1971-ben alakult, 13 stúdióalbumot készített, a jelenlegi felállás 1976-ban alakult ki: Presser Gábor (billentyűs hangszerek, ének), Karácsony János (gitár, ének), Somló Tamás (basszusgitár, szaxofon, ének), Solti János (dob)

Az LGT 1992-es búcsúkoncertje a Nyugati pályaudvaron volt, 1999-ben a Felvonulási téren játszottak, 2002-ben és 2007-ben pedig a Hajógyári-szigeten. A csapat tavaly decemberben két szám erejéig már újra összeállt Zorán koncertjén.

"Többet akarunk játszani, mint az elmúlt alkalmakkor, tehát inkább négy, mint három órát. Egyébként nemcsak az Arénában nem játszottunk még, az elődjében, a Budapest Sportcsarnokban sem léptünk fel soha" - mondta korábban Presser Gábor az MTI-nek. - MTI

Jegyek itt kaphatóak: http://www.eventim.hu/hu/jegyek/lgt-koncert-budapest-papp-laszlo-sportarena-404688/performance.html