Futball VB és Bëlga a Trackben!

Futball VB és Bëlga a Trackben!

Újra eltelt négy év, újra itt a foci VB, ami a bud...

Újra eltelt négy év, újra itt a foci VB, ami a budapesti nyáréjszakában azt is jelenti: a szabadtéri szórakozóhelyek, kerthelyiségek, teraszok java része leengedi a vetítővásznat, kirakja a tévéket, hogy koncertek előtt-után, vagy simán csak sörözés közben együtt szurkolhassanak a vendégek.

A Bëlga számára azonban idén ez még egy plusz dolgot jelent: az ő Barba Negra Track-es koncertjük ugyanis pont az idei VB első meccse előtt ér véget – elmondhatjuk hát, hogy a Track közönsége számára Nemzeti Hip-Hoppal indul a foci VB.
„Én nem szoktam rendszeresen focizni, de majd fogok vasárnaponként, csak még nincs akkora pocakom. Utoljára 2 éve fociztam koncert előtt Miskolcon, a színpad mögött” – taglalja Bauxit a focihoz való viszonyát. – „Passzolgattunk a fiúkkal, aztán egy labda túl közel pattant az egyik biztonsági őr Suzukijához (de nem érintette), mire ő megfenyegetett minket, hogy ránk uszítja a kutyáját. (nevet) De folytattuk.”

„A Bëlga szereti focit és minden labdajátékot” – mond neki némileg ellent Még5Lövés. – „Itt a fesztiválszezon és mi minden koncert előtt elővesszük a buszból a labdát és focival melegítünk a koncertre, de nézni még jobban szeretjük. Én főleg a külföldi focit szeretem nézni, meg a magyar meccsek utáni nyilatkozatokat. Egyformán szórakoztató mindkettő.”

Abban azonban egyetértenek, hogy a koncert után együtt leülnek néhány sörrel és megnézik a meccset.
„Én a vébén mindig a leggyengébbnek drukkolok, mert a jóknak nincs rá szüksége” – fejti ki Bauxit. – „Meg mindig van egy csapat, aki kedvenc lesz, értük szorítok, olykor drukkolok is, de nem szurkolok, csak maximum a kanapéról szorítok.”
„Végre kijutottunk hosszú idő után (ti. a Bëlgák), Marvinnal az élen ezért nyilvánvalóan nekik szurkolunk.” – teszi hozzá Még5Lövés. –„Titusz emellett nagy Irán szurkoló. De minden meccset megnézek, amit tudok, a lényeg, hogy legyen dráma!”
Aki tehát eljön a Barba Negra Trackbe a Bëlga koncertjére 2014. június 12-én, az akár utána együtt is szurkolhat a fiúkkal!

Bëlga
2014. június 12. csütörtök, 19 óra
Barba Negra Track, Budapest, XI. Neumann János u. 2.
https://www.facebook.com/events/503513096441218/

Jegyár:

Elővételben: 1000 Ft.
Helyszínen: 1500 Ft.

Jegyvásárlás:

- A Broadway hálózatában:
http://www.broadway.hu/koncert/belga.html

- A Ticketportál hálózatában:
http://www.ticketportal.hu/event.aspx?ID=45871

- A Barba Negra hálózatában:
http://track.barbanegra.hu/belga_20140612

Barba Negra Track jegypénzátárában hétfőtől szombatig minden nap 15:00-tól 20:00 óráig. Programnapokon 15:00-tól.