Powertrip - Itt a bemutatkozó EP!

Powertrip - Itt a bemutatkozó EP!

A banda tagjait láthattuk már számos különböző for...

A banda tagjait láthattuk már számos különböző formációban együtt és külön is zenélni, ebben a felállásban azonban hanghordozón a Goddamn Soul című EP-vel mutatkozik be először közösen a Makács Zoltán, Máté Évi, Jutasi Szandra és Szabó Kristóf alkotta sludge 'n rollt játszó négyes.

Az anyagra összesen négy dal került fel, melyeket részben házilag, részben a szentendrei RX-stúdióban rögzítették, a keverést Hohl Árpi végezte. Az EP-t egy vendégzenész is színesíti, a Fuck You! című dalban ugyanis Bolla Tipcsi szájharmonika játéka hallható.

Élőben februárban a Neck Sprain vendégeként mutatkozott be a laza, koszos rockot néhol mocsárral, néhol sivatagi lazulással vegyítő Powertrip, az EP bemutatóra pedig a Showbarlangban kerül sor június 28-án. Itt a szintén az új EP-jét bemutató, maga John Garcia által is kedvelt Kyuss tribute-ként indult csapat, az immáron saját dalokat játszó Green Machine, valamint a Boddah és a Godgiven társaságában lesznek láthatóak.

Az EP elérhető a YouTube-on, a Soundcloud-on és a Bandcamp-en is – ez utóbbi két felületről bárki ingyen le is töltheti azt!

www.facebook.com/powertripmusic


https://soundcloud.com/powertripmusic
https://powertripmusic.bandcamp.com/










Facebook event:
https://www.facebook.com/events/786122441398735/