Képzelt Város - EP bemutató akusztikus koncert az A38-on

Képzelt Város - EP bemutató akusztikus koncert az A38-on

Decemberben jelentette meg IO című akusztikus EP-j...

Decemberben jelentette meg IO című akusztikus EP-jét a Képzelt Város zenekar, melynek bemutatóját január 21-én tartják az A38-on, az osztrák Lehnen társaságában. A koncert különlegessége, hogy ezúttal a zenekar volt énekese, Oláh Gergely is színpadra áll.

A Képzelt Város idén ünnepli 10. születésnapját, a nem mindennapi évforduló előszeleként pedig év végén megszületett IO-ra keresztelt öt számos EP-jük is. A MamaZone gondozásában megjelent lemezen négy régebbi daluk unplugged újragondolása és egy vadiúj szám, a Mégis, mindent is helyett kapott, melyhez egy bensőséges hangulatú klipet is forgattak. Míg az IO számként olvasva az évfordulóra utal, addig betűkként a Jupiter egyik holdjának neve, hiszen az EP mintegy „mellékbolygóként” kapcsolódik az Anatolijhoz, a csapat harmadik nagylemezéhez.

A koncerten az IO számai mellett az előző három album dalai közül több is akusztikus köntöst kap erre az estére. A kivételes alkalomnak köszönhetően pedig Kovács Ákos András mellett, ezúttal a zenekar volt énekese, Oláh Gergely is visszatér néhány szám erejéig.

A páratlan estet az osztrák poszt-rock zenekar, a Lehnen nyitja.
Időpont: 2015. január 21. 20:00
Helyszín: A38 Hajó, Budapest, Petőfi híd budai hídfő
Belépő: helyszínen 1300 Ft, elővételben az A38-on vagy az A38 weboldalán 1000 Ft