Broadway (USA), Atlantis (UK) – European Tour

Broadway (USA), Atlantis (UK) – European Tour

A Broadway, egy 2007-ben alakult amerikai post-har...

A Broadway, egy 2007-ben alakult amerikai post-hardcore zenekar, két nagylemezzel a hátuk mögött: Kingdoms, Gentlemen’s Brawl. 2009-ben, első albumuk megjelenésekor csatlakoztak az Uprising Records-hoz, majd új lemezük megjelenése kapcsán először egy amerikai, majd egy Európa-turnét is leszerveztek maguknak, az angol Atlantis kíséretében. A közös körút részeként tekintheti meg a közönség a két kitűnő zenekart, akikhez a német Across The Ocean is csatlakozik november 17-én a Dürer Kert Nagytermében.

A külföldi zenekarokat hazai, fiatalos, egyedi zenekarok fogják felvezetni. A My Best Habit-et a nagyérdemű lassan 5 év láthatja színpadon, a Kill The Messenger EP-jük után idén megjelent a Gravidegger című LP-jük is, amihez a zenekar 2 videoklipet is forgatott. A Subliminal Merger 2010 óta van jelen a core színtéren hazánkban. Jellegzetes dubstep és drumstep alapú nu metal zenét játszanak. A bandának idén jelenik meg a Canvases című albuma, ami valószínűleg a koncert műsorának gerincét fogja képezni.
A Babes In The Wood formáció 2011 óta létezik. Közelgő Union című EP-jük bemutatójának minősül ez a buli, érdemes eljönni és meghallgatni a srácokat! - Dürer Press