Mick Hucknall - A Simply Red nélkül, szólóban koncertezik Budapesten

Mick Hucknall - A Simply Red nélkül, szólóban koncertezik Budapesten

„Hihetetlen utazás volt ez a 25 év, csodálatos emb...

„Hihetetlen utazás volt ez a 25 év, csodálatos emberekkel találkozhattam, nagy sikerekben volt részünk. Nagyon szerencsés vagyok, hogy ezt megélhettem. Ugyanakkor a magánéletbeli boldogság mindig is az első helyen állt, a karrier csak utána következett, talán ezért élhetek normális életet, nem tartom magam szupersztárnak” – mondta Mick Hucknall három évvel ezelőtt Budapesten, amikor a Simply Red búcsúturnéja keretében a Kapcsolat koncerten mintegy 200 ezer ember előtt lépett fel.

2013. március 25-én szóló pályafutása első turnéja keretében ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában Mick Hucknall. A repertoár egy részét várhatóan az október végén megjelenő American Soul című album dalai adják, de természetesen elhangzanak a legnagyobb Simply Red-slágerek is.

Az American Soul-on az énekes kedvenc dalait gyűjtötte össze, amelyek eddigi pályafutása során inspirálták. Legfőképp régi soul nótákról van szó többek közt Ray Charles-tól, Etta James-től, Otis Reddingtől, de rajta lesz például Elvis Presley Baby What You Want Me To Do c. örökbecsűje is.

Ahogy a turné többi állomásán, Budapesten is úgynevezett színházi elrendezésű, ültetett koncertre válthatnak jegyet a rajongók. - MTI/RCKLT